Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem sikerül eljutnom az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem sikerül eljutnom az orgazmusig?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre gyakrabban van az, hogy egyáltalán nem élvezem, vagy nagyon nehezen jutok el az orgazmusig.

Régebben 2 perc sem kellett az orgazmusig, míg mostanában legjobb esetben 10 perc vagy több.próbáltam ujjal, vízsugárral(ami a legjobban beszokott válni), meg van szolitubusom amire teszek ovszert és azzal.de nem nagyon akar összejönni. és sokszor már feladom az első 2percnél mert tudom nem fog összejönni. És ha jobb esetben érzem hogy igen, most sikerülnifog már közeljárok hozzá, hirtelen eltünik az izgalom ugy ahogy jött és már a sírás környékez hogy a feszült napokon nemtudom a maszturbálással leveztni a feszkot. Ez mitől lehet?

18/L

2011. máj. 1. 17:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
férfi kell oda nem szolitubus vagy mi.
2011. máj. 1. 17:39
 2/16 anonim ***** válasza:
pasi kell ooda ,meg hús-vér pénisz+szerelem.
2011. máj. 1. 17:40
 3/16 A kérdező kommentje:
nem szeretném nagyon elsietni ... nem nagyon akar összejönni komoly kapcsolat, és futo kalandba me nem vágok bele, mert nem vagyok ri..nc
2011. máj. 1. 17:40
 4/16 anonim ***** válasza:
Talán a stresszes állapotod miatt. Meg talán nagyon görcsösen akarod. Lazíts és ne éld meg kudarcként, hogy nem sikerült.
2011. máj. 1. 17:41
 5/16 anonim ***** válasza:
Vörös vagy?
2011. máj. 1. 17:45
 6/16 anonim ***** válasza:
Próbálj agyban is koncentrálni rá,és ne görcsölj miatta,hogy nem sikerül 2 perc alatt:)
 7/16 anonim ***** válasza:
talán mert nem igazán akarod. Ne erőltesd. Ha nagyon "hiányod" van akkor kezdj neki, tarts szünetet!
 8/16 A kérdező kommentje:
nem, szőke.
2011. máj. 1. 17:46
 9/16 A kérdező kommentje:
igen, gondoltammmár rá hogy lehet a stressz miatt nem sikerül, de azért jobbnak láttam hogy megkérdezem, hiszen vannak itt nálam jóval idősebb, tapasztaltabb nők, esetleg férfiak
2011. máj. 1. 17:47
 10/16 anonim ***** válasza:
próbálj ki egy vibrit, esetleg néhány különleges eszközt egy sexshopból, ha van rá elég pénzed és érdekelnek az ilyen "dolgok".
2011. máj. 1. 17:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!