Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt már szeretőd? / Mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már szeretőd? / Mi a véleményed a csak szex kapcsolatokról?

Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 17:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
nem volt nem is lesz soha. hogy néznék a "szerelmem" szemébe miközben folyton hazudok neki??? undorító.
2011. máj. 1. 17:26
 2/11 anonim ***** válasza:
50%

barátom mellett sose tartanék szeretőt. visszataszító szánalmas dolog.

de amikor nincs senkim és nem is kell akkor szexkapcsolat.. miért ne :)

2011. máj. 1. 17:27
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem, és soha nem is lesz, mert nem akarok ilyen undorító dolgot művelni.
2011. máj. 1. 17:29
 4/11 anonim válasza:
50%

volt. van is :)

jobb mint a semmi :)

2011. máj. 1. 17:37
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
Ja volt!! És szerintem tutibb mint három naponta egy új csaj.
2011. máj. 1. 17:37
 6/11 anonim ***** válasza:

nekem ha van barátom, akkor más pasi kicsukva...

de most már 2. éve nincs "normális" pasim, így sikerült 8 alkalmit begyűjtenem.:)

az a véleményem, hogy a maga helyén és idejében (21 leszek) semmi kivetnivaló nincs benne, sőt!

kifejezetten hasznos lehet a későbbi párválasztás során is az így szerzett tapasztalat! ráadásul ezek a fiúk tudnak mindent, tudják, hogy vannak rajtuk kívül is, inkább barátok vagyunk, akik szexelnek...

nagyon sokat köszönhetek nekik! mindig csinálunk valami jó bulit... néha azt kívánom, bárcsak egybegyúrhatnám őket!:D

A hátulütője viszont, hogy amikor arra vágysz, hogy valaki szorosan átöleljen, hát akkor nem lesznek ott...

Volt egy közülük, aki ilyen volt, rá tényleg mindenben számíthattam, amikor bajban voltam, nála laktam, ha nem volt pénzem, szó nélkül adott, bemutatott a barátainak, a nevelő anyukájának - akivel azóta is imádjuk egymást, együtt karácsonyoztunk, de azóta eltűnt...még a barátai, az anyukája sem tudnak róla semmit.:(

csak nekem veszi fel néha, de olyan titokzatos.

mániákus depressziós, és ilyenkor hagyni kell, hogy átforgassa magában a dolgokat.

szóval én így szívtam meg a nagy kalandozást...

azóta olyan vagyok,mint egy gép. csak megszokásból találkozom a többi pasival, mindben azt keresem, ami elveszett...vagyis értitek.

szóval jó buli meg minden, de nagy mázlistának kell lenni, hogy a végén ne fájjon valami.

a többiekkel persze buli meg minden, de már szeretnék egy normális barátot...

2011. máj. 1. 17:48
 7/11 anonim ***** válasza:
58%
A szarvas gombáért sokat fizetnek!
2011. máj. 1. 17:53
 8/11 anonim ***** válasza:
a exbarátom megcsalt egy lánnyal, akit utálok. szakítottunk, összejött a csajjal, én meg elcsábítottam és megcsalta velem a csajt. amúgy én soha nem csaltam meg senkit és nem is fogok. :)
2011. máj. 1. 19:00
 9/11 anonim ***** válasza:
Úristen!!!!! Nagyon komoly.
2011. máj. 1. 19:07
 10/11 mysterious dsf ***** válasza:
adott esetben tök jó, ha megismersz vkit és így jöttök ki. miért ne? persze akkor, ha nincs hazugság, az én mércémben a hazudozás mindig kizáró tényező. ha megismersz egy lányt/fiút, abból többségben nem lesz semmi, esetleg barátság, esetleg szerelem/járás/házasság, esetleg szexkapcsolat, esetleg valami más, mondjuk tanít téged gitározni meg néha elmentek együtt ülőkoncertekre. most kajak mi a gond az egésszel? :D
2011. máj. 1. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!