Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lány vagyok és pár hete felfigyeltem egy lányra, aki idősebb nálam. Ha látom hevesen ver a szívem, a közelébe akarok jutni és egész nap róla fantáziálok. Biszexuális vagyok?
Attól függ.
Érzel érzelmi és fizikai vonzalmat is? (Fizikai alatt nem feltétlenül azt kell érteni, hogy hú, lefeküdnél vele. Én sem ezt éreztem konkrétan, csak nagyon-nagyon közeli, intim érintéseket, stb.)
Bármi történik, bármit érzel, fogadd el, hogy előfordulhat ilyesmi. Nem bűn, nem hiba, egészen addig nem rossz, amíg nem hajszolod bele magad bűntudatba.
Ha néhány évvel ezután, más esetben, később is egyaránt tudsz fiúk és lányok iránt is érzelmi és fizikai vonzalmat érezni, akkor az nevezhető biszexualitásnak. De én azt mondom, nem érdemes kategorizálni magad. Nem azt állítom, hogy "fúj, divatleszbi vagy" - hanem hogy engedd el magad, ismerd meg magad és ne bántsd magad, se másokat.
Ha gondolod, írj egy privátot. Msn-en is megbeszélhetjük vagy e-mailben. (Egyébként ha nagyon definiálni kell, én meleg lány vagyok, de nincs sok értelme ezt mantrázni...)
19/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!