Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetente hányszor szexeltek a párotokkal?
Figyelt kérdés
9 hónapja leszünk együtt a párommal és 1-2 hetente egyszer csináljuk. De csak hétvégén találkozunk.2011. máj. 1. 16:36
1/12 anonim válasza:
Hát mi naponta 5x-6x csináljuk..számold ki mennyi egy héten.
2/12 anonim válasza:
Ezekszerint van olyan,hogy nemlátjátok egymást egy hétig,mégsem szexeltek?
Erre szoktam mondani,hogy úr isten!
3/12 anonim válasza:
Sajnos heti 2 vagy 3 alkalommal. ez nagyon kevés de neki elég:( 33f
4/12 anonim válasza:
Heti 4-5-6 alkalom, de van, amikor sűrűbben (ha időnk engedi).
3 éve vagyunk együtt.
5/12 anonim válasza:
távkapcsolatban élünk, úgyhogy van, hogy két hétig sem, de aztán mindent pótolunk :D
7/12 anonim válasza:
Írj privátba és beszélhetünk róla! Lib@
8/12 anonim válasza:
Heti 2-3, és péntektől-hétfőig tudunk csak együtt lenni, májusban lesz a 4. évfordulónk. Szerintem ő azalatt a 4 nap alatt is többet igényelne, csak nekem egy betegség miatt van, hogy szeretkezés után egy napig pihentetnem kell, mert fáj.
20/L
10/12 anonim válasza:
Mi még csak 10 hónapja vagyunk együtt, és heti 2-3x látjuk egymást ebből van hogy csak 1x szeretkezünk.... :S Én is keveslem, de nem tudok mit tenni :S Régen amikor nem volt ennyire elfoglalt a napi 3 is megvolt, mostmár szinte semmi. király.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!