Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lehetet a baj? (Böv lent )

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehetet a baj? (Böv lent )

Figyelt kérdés
Tegnap este együt voltunk a barátommal és mokor izgatam akkor merev volt neki és mikor szeretkezni akkartunk volna akkor már nem volt merev .
2011. máj. 1. 16:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Tipikus kezdő pasi probléma. Stresszelte magát, hogy nem tud majd örömet okozni neked, így fel is sült. Több odafigyelésre kényeztetésre van szüksége, amit te kell megadj neki.
2011. máj. 1. 16:31
 2/6 Bandit87 ***** válasza:
Csak stressz. Semmi gond. És ne hibáztasd, mert rosszabb lesz. Inkább kényeztesd, nyugtasd, és mond, hogy mennyire jó vele lenni.
2011. máj. 1. 17:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Régebben nekem is sokszor előfordult!

Azóta munkahelyet váltottam a stressz minimális és a cigarettát is eldobtam.

Ezeknek köszönhetően úgy állok szex közben, hogy nagyon.

Reméljük majd megoldódik a gond nálatok is.

2011. máj. 3. 06:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Szopat a pasid.
2011. máj. 3. 08:46
 5/6 anonim ***** válasza:
A kettő között nem durrant el "véletlenül"?
2011. máj. 3. 09:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Gyakorlat teszi a mestert. Vegyetek fel egy táblázatot, és az ötszázadik után rajzoljátok meg a grafikont a siker alakulásáról. Ha a probléma ezek után is fennáll, akkor kérdezz újra. Sok sikert és jó eredményeket kívánok!
2011. máj. 3. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!