Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyünk? Esemény utáni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyünk? Esemény utáni tabletta? Sürgős.

Figyelt kérdés

Ma reggel szeretkeztünk a barátnőmmel és kiszakadt az óvszer, amit nem vettünk észre szex közben és beléélveztem!(kor:16, mindketten) A barátnőmnek hétfőn(25-én) lett vége az 5 napos menstruációjának és ma, vasárnap(május 1-én) történt a baj. Menjünk el az ügyeletre és irassunk fel esemény utáni tablettát? És ha iratunk fel, akkor az szerepelni fog a kórlapon, mert nem nagyon szeretnénk, ha tudnának róla a szüleink...?? Én is elmehetek egyedül venni (fiú) vagy kell hozzá a lány is?

Kérlek segítsetek...

2011. máj. 1. 15:43
 1/10 anonim ***** válasza:

Hogy te?

Eseményutánit csak a lány írathat...vagy téged fog megvizsgálni a nőgyógyász? kétlem....a barátnőd menjen csak el,valószínű hogy megvizsgálják és utána felírják neki!

2011. máj. 1. 15:45
 2/10 A kérdező kommentje:

Nem rendel ma nőgyógyász, sem holnap...és nem fogunk 2és fél napot várni... Csak ügyeletre tudunk menni és ott meg nincs olyan, aki megvizsgálja...

Azt olvastam, hogy nem is kell, hogy megvizsgálják!

2011. máj. 1. 15:47
 3/10 anonim ***** válasza:
atyaég
2011. máj. 1. 15:51
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen, menjetek az ügyeletre és irassatok fel tabit. Nem kell h megvizsgálja, háziorvos is felírhatja(nekem ő írta mikor kellett). CSak kiváltod és kész de nagyon dárga. 5000-8000Ft.
2011. máj. 1. 15:52
 5/10 anonim ***** válasza:

Mindenképp menjetek el tabiért. Ha jól számolom, az már a ciklusa 12. napja. Elég közel lehet a peteéréséhez. Menjetek el az ügyeletre mindketten, és kérjetek receptet. Minél gyorsabban, mert minél hamarabb veszi be, annál nagyobb az esélye, hogy hat.

De persze nem 100%, szóval imádkozzatok is.

Ja és a tabi 5-6 ezer forint körül van.

2011. máj. 1. 15:54
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha van rá pénzetek, akkor nem fognak rájönni a szülők, viszont, ha nincs elég zseton akkor kérni kell.

Ügyeleten felírják, nem kérdeznek semmit, elmentek az ügyeletes gyógyszertárba és kiváltjátok.

2011. máj. 1. 16:10
 7/10 anonim ***** válasza:

Tavaly velem is megtörtént,engem nem vizsgált meg de én már nem is vagyok fiatalkorú!

25/L

2011. máj. 1. 16:15
 8/10 anonim válasza:
bementek ügyeletre és ki fogják adni.15 vagyok és nekem is felírta a doki,meg se vizsgált,csak annyit kérdezett,hogy egyébként szoktunk e védekezni és hogyan.meg hogy mikor történt a 'baleset' nekem escapelle-t írt fel,5400 forint volt azthiszem...
2011. máj. 1. 16:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Menj be felírják, de ha jófej vagy menj be a lánnyal, mert tuti lealázza a doki, ki lehet bírni, én is átestem rajta :D 16 voltam szintén :D Nem szerepel semmi sehol, nem jönnek rá a szülők.
2011. máj. 1. 17:51
 10/10 anonim ***** válasza:
ügyelet azonnal!!!
2011. máj. 1. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!