Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagymamám tesójának az unokája egy nagyon jó nő, aranyos, kedves, szép, olyan tulajdonságai vannak amik egy igazi nőnek meg kell, hogy legyenek. Szerintetek lehet köztünk valaha valami vagy túl közeli rokonságban vagyunk?
Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 14:46
1/10 anonim válasza:
magyarul a másodunokatestvéred...nyugodtan ráhajthatsz
2/10 A kérdező kommentje:
Akkor ez nem aberrált? Vannak bennem kétségek a témával kapcsolatban
2011. máj. 1. 14:52
3/10 anonim válasza:
áááááh. hát én ilyen kapcsolatot el sem tudnék képzelni, de ha titeket nem zavarna... egyébként én úgytudom, hogy az ilyen kapcsolatokból a gyerek mondjuk nem tuti hogy egészséges lesz, szóval nagyobb esélye van, hogy lesz valami fogyatékossága.
4/10 anonim válasza:
Létesíthetsz nyugodtan kapcsolatot. Törvényileg nem tiltott. De ha majd gyereket akartok, akkor menjetek el genetikushoz.
5/10 anonim válasza:
Akkor is rokon. Az ilyen nem normális dolog, nem beszélve, hogy garantáltan retardált kölkyötök fog születni. Az meg nem indok, hogy távoli rokon, akkor rá lehet mozdulni, hacsak nem vagytok cigányok, mert ott divat ez a fajta viselkedés, de még egészen közeli rokonok között is.
6/10 A kérdező kommentje:
Hát igen érdekes ez a dolog, és furcsa, de nem tehetek róla vonzódom hozzá, mind emberileg mind szexuálisan. De ahogy mondtad is ezzel tisztában vagyok, hogy gyerekünk nem biztos hogy lehetne. Szerinted inkább felejtsem el
2011. máj. 1. 14:56
7/10 A kérdező kommentje:
Nem nem vagyunk roma származásúak, és ez nem is csupán divat. Azért kérdeztem, mert komoly érzések vannak a kérdésem mögött...
2011. máj. 1. 15:00
8/10 anonim válasza:
miért ne lehetne gyereketek? sőt törvényileg már az első unokatestvérrel is házasodhatsz, viszont genetikai tanácsadásra tényleg érdemes elmenni, mielőtt a babatéma felmerül
9/10 A kérdező kommentje:
Attól tartok leginkább, hogy a körülöttünk lévők és a család mit szólna hozzá, ha kiderülne ez asz egész
2011. máj. 1. 15:31
10/10 anonim válasza:
Én nem tom nálatok h van ez de nálunk az unokatesók, másodunokatesók abszolút úgy voltunk együtt h fel sem merült ilyesmi mert kvázi testvér viszonyban vagyunk/voltunk. És elég perverz a dolog. És igen, a család tuti nem örülne mert ez nem normális dolog....perverz és belterjes...ugyanazok a dédszüleitek ez azért még elég közeli...sztem felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!