Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi élvezetes van a szexben?
Egy normális válasz, ha valóban érdekel:
Olyannal érdemes szexelni, illetve szeretkezni, mert én így hívom, akit nagyon szeretsz, szerelmes vagy belé. Ugyanis ha szerelmes vagy - nem hiszem hogy voltál már, vagy még gyerek vagy - akkor egy idő után egyre közelebb akarsz hozzá kerülni nemcsak lelkileg, de testileg is.
Amúgy hihetetlen érzés mikor egyesültök, nem törődtök semmivel, senkivel, csak egymásra figyeltek, és olyan érzés mintha nem csak testileg de a lelketek is összekapcsolódna. Én olyankor érzem legközelebb magam a vőlegényemhez, és nem csak testileg, lelkileg értem. Utána pedig boldogan bújok hozzá, átölel engem, hallom a szívdobogását a mellkasára hajtva a fejem.
Remélem lesz valaki akit igazán szeretsz és átéled és megváltozik a véleményed. Mert egy ideig én is így gondoltam, mint te, de már nem! :)
Mi élvezetes van a szexben? Az, hogy ha kipróbálod, rájössz, hogy nem is olyan savanyú a szőlő. :-D
Pedro
hát sokat veszítettél ezzel hogy még nem próbáltad:) az életben ez az egyik legeslegjobb dolog :)
L19
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!