Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy alig érdekel egy 20 éves lányt a szex?
Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 14:13
11/21 A kérdező kommentje:
Kizárt. Olyan orgazmusokat csináltam neki, aztán mégse. És kérdeztem is. De azt mondta, jó.
2011. máj. 1. 14:48
13/21 A kérdező kommentje:
De nem kamuzott basszus, ismerem a saját barátnőmet, neki miért lenne érdeke hazudni, hiszen ha szól hogy vmi nem jó, javítanék... miért ne tudnátok elképzelni, hogy alig érdekli?
2011. máj. 1. 14:54
14/21 anonim válasza:
az se kizárt, hogy megkapja máshol
15/21 anonim válasza:
ne ám megsértődj most,de te valszeg csapnivaló vagy az ágyban
16/21 A kérdező kommentje:
oké akkor itt van ez
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__75..
nőben nem lehet ilyen?! nagy szakértők vagytok, csak és kizárólag én lehetek az oka, minden más kizárva :P
2011. máj. 1. 15:01
17/21 anonim válasza:
Hány lánnyal volt dolgod eddig? Tudhatnád, h a nők nem őszinték. Inkább hazudnak, mint h megbántsanak. Szal sztem nem volt jó neki, csak megjátszotta.
18/21 A kérdező kommentje:
Én ezzel nem értek egyet, mondtam már, hogy ÉN ismerem, NEM TE, őszinte lány. Ha nem lenne az, nem lennék vele.
2011. máj. 1. 15:07
19/21 anonim válasza:
Hát márpedig csak az lehet hogy valamiért nem élvezi. Miattad vagy akármi miatt. Máskülönben miért ne lenne kedve hozzá, főleg úgy hogy már csináltátok ergo nem zárkózik el tőle teljesen.
Mellékesen a másik kérdés amit linkeltél. Ott is írták hogy valami van a háttérben és szerintem is, ahogy itt is. Bár 26 évesen ha addig nem jött össze neki akkor eltudom képzelni hogy már megszokta azt nem is igényli. De ezt 20 évesen még nem hiszem.
20/21 anonim válasza:
Szia. a nőknek ahogy idősödnek úgy nő a szexuális étvágyuk, ezért van az hogy egy 20 évest még nem annyira érdekli mint egy 30 vagy 40 éves nőt. persze a férfiaknál ez pont fordítva van ezért mire a hölgyek elérik a csúcsot, addigra a férfiaknak lankad potenciája.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!