Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ma fogom elveszteni a szüzessé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma fogom elveszteni a szüzességem a barátnőmmel. Többi lent. (? )

Figyelt kérdés

Felhúzom a gumit, és elkezdjük csinálni, és mikor befejeztük, és beleélveztem a gumiba, csak úgy vegyem le a péniszemről, és dobjak ki a barátnőm kukájába, vagy mi? :D

Ez az egy amit nem értek.

De most télleg. :DDD Erre válaszoljatok. :D Előre is köszi. :D

16/f

2011. máj. 1. 13:27
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

miért haza akarod vinni emlékbe ???

:-DDD

amúgy pzs-be csomizd be

és mitől vagy biztos abban h nem leszel szűz még holnap is ?

;-)

2011. máj. 1. 13:30
 2/7 anonim ***** válasza:

-.-

Miért, szerinted mi mást kéne a használt óvszerrel csinálni? -.-"

2011. máj. 1. 13:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Végeztetek,és utána úgy vedd le a gumit,hogy még véletlen se kerüljön a barátnőd nemi szervére semmi.Aztán papírzsepibe csomagolod és kidobod a kukába,senki nem fogja tudni mi az meg nem is fognak a kukába nézegetni.Nem kell ebből problémát csinálni!

22/N

2011. máj. 1. 13:33
 4/7 A kérdező kommentje:

Utolsó köszi a választ. Csak azért tettem fel a kérdést, mert a barátnőm meg lehet hogy nem akarja hogy a kukájába dobjam, meg az illata sem jó. Ezért tettem fel a kérdést.

És ha ma csináljuk, holnap mért ne lennék szűz?? :D

2011. máj. 1. 13:59
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem 16 évesen nevetségesen fiatal vagy hozzá. Nem akarom kedved szegni, de így a suttyomban "legyen meg a dolog", mert az olyan izgi, meg már olyan kiváncsi vagyok.... szóval így nem sok örömed lesz benne. Én a helyedben elhalasztanám a dolgot 20 éves koromig legalább.
2011. máj. 1. 14:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Peeersze, maradjon szűz 20 éves koráig... Na ne nevettess! Kellő SZELLEMI érettséggel, tartós kapcsolatban, szerelemben, egyáltalán nem korai 16 évesen elveszteni a szüzességet.
2011. máj. 1. 17:38
 7/7 A kérdező kommentje:

Pontosan ahogy az utolsó mondja. Ha barátnőmmel, szeretjük egymást, és már régóta együtt vagyunk, mért ne tehetnénk meg, akár 16 évesen???

Amúgy meg ma megtörtént, és mindkettőnknek nagyon jó volt...

2011. máj. 1. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!