Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma fogom elveszteni a szüzességem a barátnőmmel. Többi lent. (? )
Felhúzom a gumit, és elkezdjük csinálni, és mikor befejeztük, és beleélveztem a gumiba, csak úgy vegyem le a péniszemről, és dobjak ki a barátnőm kukájába, vagy mi? :D
Ez az egy amit nem értek.
De most télleg. :DDD Erre válaszoljatok. :D Előre is köszi. :D
16/f
miért haza akarod vinni emlékbe ???
:-DDD
amúgy pzs-be csomizd be
és mitől vagy biztos abban h nem leszel szűz még holnap is ?
;-)
-.-
Miért, szerinted mi mást kéne a használt óvszerrel csinálni? -.-"
Végeztetek,és utána úgy vedd le a gumit,hogy még véletlen se kerüljön a barátnőd nemi szervére semmi.Aztán papírzsepibe csomagolod és kidobod a kukába,senki nem fogja tudni mi az meg nem is fognak a kukába nézegetni.Nem kell ebből problémát csinálni!
22/N
Utolsó köszi a választ. Csak azért tettem fel a kérdést, mert a barátnőm meg lehet hogy nem akarja hogy a kukájába dobjam, meg az illata sem jó. Ezért tettem fel a kérdést.
És ha ma csináljuk, holnap mért ne lennék szűz?? :D
Pontosan ahogy az utolsó mondja. Ha barátnőmmel, szeretjük egymást, és már régóta együtt vagyunk, mért ne tehetnénk meg, akár 16 évesen???
Amúgy meg ma megtörtént, és mindkettőnknek nagyon jó volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!