Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek majd az este? A gyertyás vacsi után egyből nem bunkóság ha rámászok?
Van egy barátnőm akivel nagyon szeretjük egymást,már egy ideje járunk,ő pár évvel idősebb nálam már nem szűz én még igen,nemrég rátértünk a szex témára és nagyon úgy jött le hogy ő is már csinálná,én meg főleg mert nagyon szép és szexy lány ráadásul ez a pár év se látszik köztünk így nincs gond:)Meg is beszéltük hogy hétvégén nála töltöm az éjszakát meg lesz vacsi,bor...stb
Csak nem tudom hogy mikor érdemes kezdeményezni ilyenkor hogy ne vegye rossz néven vagy ez mindegy?Meg azért tartok attól hogy bénázni fogok,korai magömlés meg ilyenek,ráadásul a méretem is sokkal nagyobb meg vastagabb az átlagnál így félek hogy fájni fog neki még akkor is hogy már nem szűz,az átlag méretű koton meg sztem kicsi lesz nekem és nem tudom hol tudnék venni olyat ami jó az én méretemre meg amelyik biztonságos és nem szakad ki...csak egy pár alkalomig kéne a méretemnek jó koton mert megbeszéltük hogy elkezd majd szedni fogamzásgátlót de addig kotonnal lesz muszáj mert még nem kezdte el szedni így biztos nem hatna még 1 hét múlva vagy nem?Pózok közül melyik lenne a legalkalmasabb amiben esetleg nem durran el a farkam egyből és ami neki is jó? [link]
Ebből linkeljetek ha kérhetem!Előre is köszi a válaszokat!És kérlek normálisat írj csak ha írsz!
Szerintem ő fog kezdeményezni, ne aggódj, csak smárolj, és simulj, úgyis feláll, ő mg érezni fogja és go!
Mindenképp a csaj legyen felül, mert ha te vagy akkor akaratod ellenére is úgy csinálod ahogy neked jó és véged, de ha a csaj van felül és nagyon jól nyomja akkor véged, esetled a pózok közzül a Basset Hound mert akkor hátulról lövöd, és kamillázhatsz szétfelé a szobában és elgondolkozhatsz minden hüjeségen minden feltünés nélkül, de azért egy picit nyögni el ne felejts!
hűűű
valszeg tudja mit akarsz a hétvégén és hidd el ö is készül rá .-))
nem kell rögtön a vacsi után szedjétek le az asztalt beszélgessetek egy kis zene és bor mellet majd alakul a dolog
bénázni fogsz!
mert nem tudod mit kell tenni ezt nem tudod kikerülni inkább kérd meg h segítsen neked mivel te mér kezdő vagy benne ez jobb mint ha eljátszod a macsót
nem kell h aktus legyen elsőre nem kell h mindent akarj ha már egy kellemes petting volt az is jó
még nem ismered a testét és valszeg a sajátodat sem és a érintésre a reakciókat sem
fogd fel úgy h most kezditek el tanulni egymást és nem kell roham léptekben
a kondom nyúlik szal jó lesz a normál méret is ( próbáld fel előtte amúgy sem árt ha gyakorlod a felhelyezést .-))
ha mégis oda juttok akkor gondod legyen rá h alaposan fel legyen izgatva (jó nedves legyen )és akkor nem fog fájni és várd meg míg ö húz magára akkor biztos h kész már rá :-))
és ami fontos folyamatosan kommunikálj vele közben nem kell némának lenni mond el mennyire kívánod és magyarán mond el mit tennél vele és ha látod h igen akkor tedd is meg
és ne vedd halálosan komolyan
a sex játék is
pózban nem kell extra főleg h kezdő vagy
apró trükk kérd meg h irányítson mondja el mit érez és hol szeretné h érintsd figyelj mit reagál rá
ha rá figyelsz jobban akkor valszeg nem fogsz elsülni hamar
visszatérve a méretre : nem fogja cm-mel mérni .-)
és HIDD EL NEM SZÁMÍT A MÉRET!!!!
inkább az h tudod e használni
egy nö ezt nézi és nem vonalzóval megy ágyba
amúgy sok sikert :-)
Az előző válaszoló tökéletesen leírt mindent, ehhez nem is lehet nagyon mit hozzáfűzni. Azt külön kiemelném hogy ne játszd el a macsót, mint aki mindent tud, hiszen ez nem így van. Nem ciki megkérdezni, hogy hogy jobb neki és hogy mit csinálj. Ha megvan a kellő kommunikáció, nem nagyon lesz bénázás. Exemmel egymástól vettük el a szüzességünket, és semmi bénázás nem volt, mert megvolt a kommunikáció.
Durexnek van XXL kondomja. Ha boltban nem találsz, Vaterán biztosan van. Azért előtte próbálj fel egy normál méretűt is, hátha jó az is. A kotonfelhúzást amúgy sem árt, ha begyakoroltad az akció előtt. (használati utasítás!!!)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!