Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 20 körüli lányok nektek mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 körüli lányok nektek mi lenne a véleményetek arról ha a legjobb fiú barátotok elétek állna azzal hogy ti vegyétek el a szüzességét?

Figyelt kérdés
És ő tényleg a legjobb fiú barátotok lenne, aki mindent tudna rólatok és akiről ti is mindent tudnátok. És nem mellékesen nektek lenne pasitok. Ti mit tennétek?
2011. máj. 1. 12:48
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Dehogy csalnám meg a pasimat egy baráti szívesség miatt. Legfeljebb adnék neki pénzt prostira.
2011. máj. 1. 12:49
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg a legjobb barátom lenne, ilyen kéréssel nem állna elém, ha van pasim. Egyébként nemet mondanék.
2011. máj. 1. 12:52
 3/21 anonim ***** válasza:
Szerintem meg megtehetnéd, ha már egyszer a legjobb barátod.
2011. máj. 1. 12:55
 4/21 anonim ***** válasza:

Ez csak te tudod eldönteni, igaz mivel ide írtál ez ügyben nem tudod, ami azt jelenti, hogy az igen és nem között vagy!

Én javasolnék egy igent, a szüzessége a zsebedben lessz kb fél perc alatt, segítettél a legjobb fiú barátodon, teljesen meg lehetsz majd elégedve magaddal!

2011. máj. 1. 13:02
 5/21 A kérdező kommentje:
De ti megtennétek? Nem éreznétek magatokat úgy mintha megcsaltátok volna a pasitokat?
2011. máj. 1. 13:02
 6/21 anonim ***** válasza:

Ha lenne barátom, akkor nem tenném meg. Ha nem lenne barátom, akkor elgondolkoznék rajta

Persze nem feltétlenül menne a rovására, de nem szeretnék kockáztatni.

2011. máj. 1. 13:03
 7/21 anonim ***** válasza:

Te most komolyan megakarod csalni a barátodat, a legjobb barátod miatt? A legjobb barátodnak miért nem jutott eszébe ez, mikor még nem volt pasid?

Szerintem ne dúlj fel egy kapcsolatot emiatt. Nem éri meg.

Vagy tudod mit? Ha őszinte akarsz lenni, akkor mond el a barátodnak, hogy mit mondott majd meglátod mit szólna hozzá.

2011. máj. 1. 13:05
 8/21 A kérdező kommentje:
Szóval ti semmi esetre sem tennétek meg?
2011. máj. 1. 13:14
 9/21 anonim ***** válasza:
Én nem.
2011. máj. 1. 13:16
 10/21 anonim ***** válasza:

Aki megcsalja a barátját ilyenért az egy hülye k*rva aki nem tud komolyan venni egy kapcsolatot...

19/F

2011. máj. 1. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!