Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek hány cm vastag...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek hány cm vastag az ideális? Vagy kerülete? Azt tudom, hogy hosszúságra a 14-15 már jó.

Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 11:30
 1/5 anonim ***** válasza:
61%
Nekem a 39-es jó. De papucsban lehet nagyobb is. Van egy pici bütyök a nagylábujjamnál, azt ne nyomja,
2011. máj. 1. 11:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát, nekem inkább 40-es vagy 41-es ladik kell a lábamra.
2011. máj. 1. 11:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát,nem tudom ki beszélt itt a cipőméretekről??De akkor bocsi!Azoknak akik nem értenék:a pénisz vastagságra gondoltam.
2011. máj. 1. 11:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Drágám

nincs olyan h ideális mivel a hüvely elég rugalmas

és ami fontos nem csak a pasikan van "mérete" hanem a csajoknak is !!!

megint kérdés h hol és hogyan méred -- más eredmény jöhet ki

de az is kérdés szerinted a csajok mérőszalaggal mennek ágyba ? :-DDD

és ami a legfontosabb:

azt csak a pasik hiszik : HOGY A MÉRET A LÉNYEG!!!!!!!!

sokkal jobban jársz ha megtanulod használni mintha a fizikán merengsz

a csajok nem attól élveznek el ha nagy hanem attól ha megfelelőlen elő voltak készítve

2011. máj. 1. 11:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Jah, ez a hol és hogyan engem is érdekel. Írtam is erről egy kérdést tegnap este, de sajna csak ketten válaszoltak, és ebből is egy volt a használható. Gondolom amúgy, hogy a valamennyi kerületet úgy értik, hogy a pénisz leg vastagabb részen mérhető érték. Gondolom nem szoktak az x cm vastag a péniszem kommentelők három helyes, átlagolós mérést végezni.

24/f

2011. máj. 1. 15:35

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!