Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet így terhes a csajom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet így terhes a csajom?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy a szájába élvezek el, nem nyeli le, csókolozink átadja a spermákat nyállal együtt, majd közvetlenül utána a puncijába köpöm a számban levő anyagot.Utána ő kilövelli magából. Nagyon szereti ezt, de én félek egy kicsit. 19/F
2011. máj. 1. 11:12
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
89%
Javaslom a tabletta szedését!! Legfőképpen neked, talán a kálium-cianid megfelel.Ennyi erővel lecumizhatnál egy férfit is.
2011. máj. 1. 12:12
 12/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Miért kell ezért lehurrogni?

Nem cummantok férfit, barátnőm van.

2011. máj. 1. 12:14
 13/26 napietus ***** válasza:

"17 éves annyi helyen átmennek a spermák életképesek maradhatnak? Amúgy amint punciba csorgatom pár másodperc múlva ki is lövelli."

bioszból gondolom bukásra áll, na mindegy. amennyiben nem óvszerrel csináljátok, mindenképpen kell védekezni tablettával, mert még ha nincsenek is valakinek ilyen extrém szokásai, véletlenül is a hüvelybe kerülhet a sperma. kilövellésből kiindulva Te meg fizikából nem vagy erős, különben tudnád, hogy hacsak nem képes vákuumot képezni, ilyenkor nem távozik maradéktalanul az anyag. egyébként a spermiumok 5 napig is életképesek maradhatnak, még a testen belül is, pedig ott aztán van sav, meg mindenféle cucc (ezért nem működik pl. a naptármódszer).

szóval nőgyógyászhoz forduljon, és fejlődjön értelmileg, mert ennyi ésszel komoly gondjai lesznek az élet minden területén.

2011. máj. 1. 13:22
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Erről beszél mindenki,hogy f*sz fel áll ész meg meg áll és ahogy itt olvasgatok dolgokat,belátom ez egyeseknél így is van!

Elég undorító amit leírtál de ha ti szeretitek hát csináljátok de megfelelő védekezéssel kellene ezt tenni,el kéne menni a nőgyógyászhoz is tablettát íratni,és fejleszteni is kéne kicsit az értelmességi szinteteket mert nagyon gázok vagytok!

Tudod a szexhez is kell némi épp ész,logika!!

22/N

2011. máj. 1. 13:38
 15/26 A kérdező kommentje:

Köszike. Mi rendesen is csináljuk, ez csak egy kis extrémitás.

Nagyon jó dolog próbáljátok ki.

2011. máj. 1. 14:13
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
gratulálok fiam. azt már meg se kérdezzem hogy dugáskor használtok e óvszert?
2011. máj. 1. 17:49
 17/26 A kérdező kommentje:
Természetesen. Dörzsiset.
2011. máj. 1. 17:58
 18/26 anonim ***** válasza:

Nő vagyok és nem próbálom ki. Felizgatom szájjal a pasim, de nem engedem hogy a számba engedje a cuccot, arra ott a helye ahol!

Aki meg azt írta gusztustalan a fiú szájában... Miért, mindig nekünk nőknek mondjátok hogy nyeljük le meg hogy engedjük hogy a szánkba stb... kóstoljátok ti is ha olyan marha jó dolog. Kösz de én nem kérek belőle. El is hánynám magam azonnal. Szerencsére a párom képtelen erre, mert nem viszi rá a lélek. Jobb is így nekünk. Más meg azt csinál amit akar.

Amúgy szerintem is kis százalékkal de terhes lehet.

2011. máj. 4. 12:10
 19/26 anonim ***** válasza:
Fake
2011. máj. 4. 12:49
 20/26 anonim ***** válasza:

nekem már alapból az az undorító,h a lány szájába élvezel.szeretem orálisan kielégíteni a párom de a számba sosem megy,mert számomra az megalázó.de ez az én véleményem

a lényeg,h tényleg nem ártana akk tabit szedni

2011. máj. 4. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.