Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap a ballagáson találkoztam megint a csajjal!?
aki nagyon tetszik nekem.azt hiszem neki sem vagyok közömbös. Holnap megyek hozzá nem lesz otthon senki mert a nővére érettségizik. Meddig mehetek el vele,hogy ne nézzen úgy rám mintha kihasználnám (kézzel verés,orál, vagy a szeretkezés is belefér?)
Remélem engedni fogja. Ha csak kézzel akarja ,akkor ne erőltessem az orált? Vagy dumával bepróbálkozzak?
Szerintem még ne közeledj hozzá ilyennel, inkább csábítsd el egy kicsit.Tudod, mozival, hogy fözöl neki valamit,de legjobb ha egy nagyon romantikus filmet néztek meg ketten.
A csajok általában amit írtál ezt a stílust nem szeretik, hogy elhívják és hajrá essünk túl rajta.Persze célozhatsz rá a dolgokra, csak mértékkel.Ha elsőre nem, akkor majd 2x-ra, 3x-ra, vagy esetleg 4x-re,Várjál.:D
Nem komoly kapcsolatra gondolunk....
Csak egy kis kikapcsolódásra...
A kérdésem arra vonatkozik,hogy ha kézimunkát ajánl próbáljak közelíteni az orálhoz, ha azt engedi akkor megpróbáljam-e,hogy engedje punciba ??? Attól tartok ha elégedetlen leszek akkor nem fog engedni semmit. Tipp? Ötlet? A legjobb lenne mindhárom. Persze én szívesen izgatom őt ha kívánja. A szép szavak vagy a nyomulós duma, esetleg a konkrét kérdés lehetnpe hatásos?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!