Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tegnap a ballagáson találkozta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap a ballagáson találkoztam megint a csajjal!?

Figyelt kérdés

aki nagyon tetszik nekem.azt hiszem neki sem vagyok közömbös. Holnap megyek hozzá nem lesz otthon senki mert a nővére érettségizik. Meddig mehetek el vele,hogy ne nézzen úgy rám mintha kihasználnám (kézzel verés,orál, vagy a szeretkezés is belefér?)

Remélem engedni fogja. Ha csak kézzel akarja ,akkor ne erőltessem az orált? Vagy dumával bepróbálkozzak?

2011. máj. 1. 10:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak azt hiszed, hogy te is bejössz neki, akkor ha ilyesmikkel kezded, kizárólag kézzel verés lesz a vége. De nem úgy, ahogyan tervezed.
2011. máj. 1. 10:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem még ne közeledj hozzá ilyennel, inkább csábítsd el egy kicsit.Tudod, mozival, hogy fözöl neki valamit,de legjobb ha egy nagyon romantikus filmet néztek meg ketten.

A csajok általában amit írtál ezt a stílust nem szeretik, hogy elhívják és hajrá essünk túl rajta.Persze célozhatsz rá a dolgokra, csak mértékkel.Ha elsőre nem, akkor majd 2x-ra, 3x-ra, vagy esetleg 4x-re,Várjál.:D

2011. máj. 1. 10:09
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem komoly kapcsolatra gondolunk....

Csak egy kis kikapcsolódásra...

A kérdésem arra vonatkozik,hogy ha kézimunkát ajánl próbáljak közelíteni az orálhoz, ha azt engedi akkor megpróbáljam-e,hogy engedje punciba ??? Attól tartok ha elégedetlen leszek akkor nem fog engedni semmit. Tipp? Ötlet? A legjobb lenne mindhárom. Persze én szívesen izgatom őt ha kívánja. A szép szavak vagy a nyomulós duma, esetleg a konkrét kérdés lehetnpe hatásos?

2011. máj. 1. 10:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Kézimunka volt igen szuper volt!
2011. máj. 3. 13:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Előbb ki kéne puhatolni, hogy a csaj mit akar. Csak szexet vagy komolyabb kapcsolatot, esetleg még szűz -e. Ha nagyon ráhajtasz kézzel verés is kialakulhat ami többnyire az te arcodon fog csattanni!
2011. máj. 6. 10:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Remélem erre nem lesz példa,köszike a kommentet.
2011. máj. 6. 10:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez sok mindentől függ, ne erőltess semmit, de látni fogod, ha bejön neki engedi..ne légy durva, akaratos, figyelj rá is, reakciójára.
2011. máj. 6. 20:26

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!