Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van itt olyan nő/lány, akire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan nő/lány, akire nem figyel a párja az ágyban, ezért semmi örömet nem okoz neki a szex?

Figyelt kérdés
Hogy élitek meg ezeket az együttléteket? Próbáljátok hárítani az alkalmakat, illetve milyen gyakran engedtek?
2011. máj. 1. 09:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem volt ilyen. Nem sokkal azután, hogy kiderült, szakítottunk, mert másban is kezdett így viselkedni."Elbunkósodott".

20/L

2011. máj. 1. 10:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Én jó férfit választottam!10 éve vagyunk együtt, és még nem volt ilyen nekem. Hagyd ott őt!Nem érdemel meg téged!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. máj. 1. 10:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem volt ilyen párom.Elég gyorsan szakítottunk.Próbáltam valahogy túlélni az alkalmakat,de inkább reménykedtem a csodában.Hogy hátha egyszer eszébe jut rendesen felizgatni engem,vagy megpróbálkozni azzal,hogy kielégítsen.De nem.

21/L

2011. máj. 22. 11:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Az én barátommal is problémák vannak ezen a téren. Végülis nem az, hogy nem figyel, csak valahogy mindig minél hamarabb a közepébe akar vágni. Pl azonnal a puncimhoz nyúlkál, a pólóm, vagy a melltartóm sokszor le sem kerülne rólam, ha én nem veszem le, meg ilyesmik. Én elmondtam neki, hogy ez így nekem nem jó, nem élvezem így igazán. Mondtam neki, hogy mit hiányolok, mit szeretek, stb... Úgy láttam ez nem nagyon használt, de addig mondtam neki, míg fel nem fogta, meg bemásolgattam neki cikkeket, amiben erről írnak. Néha kaptam érdekes válaszokat, pl, hogy "megpróbálom, de nem vagyok varázsló" meg ilyenek... de a lényeg, hogy már azért valamit elértem.
2011. máj. 22. 12:02
 5/6 anonim ***** válasza:
ja
2011. máj. 22. 12:12
 6/6 anonim ***** válasza:
hát figyelj.. nálunk a párom közben van hogy nézi a tv-t vagy nem a sex-re koncentrál.. de csak azért hogy ne menjen el oylan korán.. s ne élvezzen belém. :) és engemez nem zavar.. mert tudom hogy ezért van.
2011. máj. 22. 12:43

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!