Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról ha egy pasi nem hord alsót?

Figyelt kérdés
Én nem hordok, persze a higéniára oda figyelek. Azt vettem észre, hogy a nők töbségének ez tetszik. Neked mi a véleményed? 30 F
2011. máj. 1. 08:56
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
végülis kevesebbet kell levenni:)
2011. máj. 1. 11:55
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

Nem Király Viktor hanem Varga de ne zavarjon :D (Mellesleg 4-szer zuhanyzik egy nap általába szóval higiéniába nem szállok vele vitába) És igen, nem hord alsónadrágot akkor mi van? Ha higiéniailag rendben van nem tartom problémának. Ha egy alsóneműben tárolt farok nem tiszta azon nem segít a boxer se csak bennfogja a bacikat... Szóval engem nem érdekel van-e alsó vagy nincs tisztán lehet tartani így-is úgy-is. Mert lányok akik tangát hordanak mit gondolnak? Az szerintetek véd valamit? Istenem a sok okos.

17/L

2011. máj. 1. 19:07
 13/20 anonim válasza:
0%
szerintem az sexi :P
2011. máj. 2. 21:51
 14/20 anonim ***** válasza:
Szamomra fura...
2011. máj. 2. 22:06
 15/20 anonim ***** válasza:

Pár érv:

•hűvösebb nyáron

•gyorsan ötlözködsz

•nem szorít ha feláll

Ellenérvek:

•hideg padra ülsz, felfázol/aranyeret kapsz

•slicc elfelejtése fatális hiba

•kiszakadt nadrág fatális hiba

•nem fűt télen

•nincs sok haszna

•jobban látszik ha feláll

Amúgy szerintem a bacis dolog féligazság. Mi van ha épp a gatyáddal teremtessz élhető környezetet a leendő fertőzéseknek.

2011. máj. 2. 22:36
 16/20 anonim ***** válasza:
szerintem meztelenül alvás sokkal normálisabb mint amit te csinálsz. alsó/bugyi nem hordásnak van orvosi fogalma: Geronazzo Maria szindróma
2011. máj. 2. 22:40
 17/20 anonim ***** válasza:

érdekes, nekem is volt egy fiú, aki sosem hordott alsót...

azt mondta, ettől szabadságérzete van.

szerintem kicsit kamaszos, és van egy olyan érzésem, hogy egész más okból nem hord alsót, mivel ezt mindenkivel megosztotta...

én sem mondom el mindenkinek, hogy milyen kényelmes tangát vettem...

na a lényeg, hogy szerintem pont tökmindegy, van-e rajtad, vagy nincs gatya.

2011. máj. 3. 10:40
 18/20 anonim ***** válasza:
14 évesen ráfoghat hogy kamasz vagy, majd kinövöd, 30 évesen ultragáz
2011. máj. 3. 11:33
 19/20 anonim ***** válasza:

Ízlés dolga és teljesen magánügy. Sok férfi és sok nő nem hord alsóneműt a világon, a fejlettebb részén is. A nők a XIX. század előtt egyáltalán nem viseltek bugyit, ez a viselet kifejezetten a laza erkölcsű nők ruhadarabja volt. Angliában egy közvélemény kutatás szerint a férfiak többsége három napnál tovább hord egy alsónadrágot. (Lehet szaga...)

Nyáron sok férfi nem hord alsónadrágot, rövidnadrág esetén semmiképpen. Ez viszont sűrűbb nadrágmosást igényel. Az, hogy valaki hord, vagy nem hord alsónadrágot még nem jelent nagyobb szexuális potenciált, nagyobb higiéniát, vagy lazább erkölcsöt. Szerintem, mindenki úgy öltözzön, és olyan ruhadarabokat viseljen, amilyenben jól érzi magát. Ha valaki meztelenül érzi jól magát, azt is megteheti, néhány helyen, de a közszemérem ellen nem véthet. Alsónadrág nélkül pedig elég jól lehet élni.

2011. máj. 3. 14:03
 20/20 anonim ***** válasza:

Valamint, alváshoz nem helyes alsóneműt hordani. Kivételt csak a nők esetében, a nehéz napok idején kell tenni.

Nem úgy, mint az ósdi amerikai filmekben, amikor a szerelmes pár úgy szeretkezik, hogy a nő zárt kombidresszben van, a fiú pedig szoros fekete alsónadrágban. Ezek aztán jól kiölik az ember maradék illúzióját is.

2011. máj. 3. 14:19
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!