Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes, ha csak "egyszer nyomta be", és csak rövid időre?
Olvastam,hogy a peteérés nálam a 10-17 napra esik.Ez az eset pedig a 22. napomra esett.Mennyi az esélye annak,hogy teherbe estem? Azt is olvastam,hogy jobban fekvő helyzetben termékenyül meg a nő,ez azonban függőleges helyzetben volt.
Előváladék nem hiszem,hogy belém ment volna,de bármi meglehet aztán.Ma még a 72órás tabletta hatna,de vasárnap van :S
hány éves vagy? 12?
igen, lehetsz terhes.
amúgy nem értem miért jó 'egyszer benyomni' óvszer nélkül, akkor anélkül is kibírná, ha meg már egyszer 'benyomta' akkor meg már úgyis mindegy....
Nem szerettem volna,hogy benyomja,de mikor látta hogy ez így nem jó(nekem),akkor inkább kivette.
Első válaszoló:Komolyan gondolod,vagy csak hülyéskedtél?
Egyébként nem volt mélyen.(ez befolyásol valamit?)
legalább a barátod volt ennyire paraszt, hogy szex közben olyat csinált amit te nem akartál?
nem védekezel -> lehetsz terhes. ilyen egyszerű. nehéz megérteni?
Sajnos igen.
Tudom,hogy lehetek,de azt nem,hogy ennek mennyi az esélye?
Valaki megszakításos módszerrel "védekezik"(és ott többet van bent a pénisz is)..Akkor ennek kicsi az esélye? vagy 50:50% ?
igen, de mindenki máshogy működik. valakinek 5 éve jó a megszakításos (bár szerintem ott az egyik féllel baj van) valakinek meg a 2. alkalommal összejön a terhesség...
amúgy kevés az esélye. kb. 2% szerintem, de a barátoddal beszélj... és ha ezt megúszod legközelebb védekezzetek rendesen
Szerintem a barátodat most dobd ki...hidd el aki ilyet csinál hogy beteszi mikor nem is akarod...az én első barátom is ilyen volt, 2 évig tartott volt lelki terror meg minden naiv kis 15 éves voltam most már azért látom...arra jó volt a kapcsolat hogy már tudom mit nem szabad eltűrni...amikor anyám mondta hogy amit ne akarok azt ne engedjem jaaaj hát hogy engedném pedig... na mindegy :D rosszul jársz ha ilyen pasival vagy.
Amúgy nem hiszem hogy terhes lennél, bár kinek milyen...abban a régi kapcsolatomban amit mondtam az ilyen gyakran megesett csak hát nem egy kis időre, de nem lettem terhes, meg a mostaniban is szokott ilyen lenni, igaz most már én is akarom :D nem győzzük időben megkeresni az óvszert és eddig még nem lettem terhes bár nem szeretek játszani a tűzzel. Egyszer késett 3 hetet aztán rendszertelen lett és inkább irattam fel fogamzásgátlót, én inkább ezt javasolnám azok után hogy dobd a pasid :D
18/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!