Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonképpen "lefeküdtünk", vagy nem?
Figyelt kérdés
Hülye kérdés tudom, de ha valaki rákérdez, hogy hány pasival feküdtem le, csak azt tudom mondani, hogy két és fél. Mert az egyikről nem tudok dönteni.
Elvileg jártunk 1-2 hete, de igazán nem akartam, ez látszott is rajtam, így ő nem izgult fel rendesen, legfeljebb fél percet töltött bennem, azt sem teljesen mereven, amikor arra jutottunk, h nem, ezt így nem...
Ha az a kérdés, hogy hány pénisz járt bennem, akkor persze, hogy három a válasz így... De ha azt kérdezik, hogy hány sráccal szexeltem/szeretkeztem/feküdtem le, akkor ez vajon beleszámít? Azért ez a valami a szextől szerintem messze volt, de azért mégis megtörtént...
Szerintetek?
19/N
2011. máj. 1. 04:41
1/6 anonim válasza:
El sem hiszem h 19 vagy és ilyeneket zagyválsz össze! Am ha jobb a pici lelkednek legyen 2 pasi! Lol
2/6 anonim válasza:
Statisztikát készítesz?Vagy gyónni akarsz,éshát mitis mondj a papnak?nemtudod?
3/6 anonim válasza:
inkább még várj pár évet a szexuális élettel, kérlek
5/6 anonim válasza:
Feküdtetek és beléd dugta a p*csét. Szerinted akkor ez miért is nem számít lefekvésnek? Arra a kérdésre, hogy hány sráccal feküdtél le nem azt kell válaszolni, hogy mennyivel élveztél hanem h mennyien dugták beléd a farkukat.
6/6 anonim válasza:
De ki a fene fogja ezt tőled kérdezgetni? Amúgy, ha ez dicsőségnek számít, akkor mondj 3-at, hanem csak 2-t.:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!