Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 17 éves vagyok, és iszonyatosan ki vagyok éhezve a szexre. A barátommal 3 hónaposak vagyunk és még nem akarom elveszteni, viszont előtte nem merem mondani, hogy nagyon is akarnám már. Csak az is gond, hogy nagyon hamar felizgulok, és félek, hogyha egyszer elkezdjük, nem tudok majd leállni, és megtörténik, viszont nem akarok felelőtlen lenni. Petting még nem volt. Köszi előre is :)
2011. máj. 1. 02:48
 1/4 anonim ***** válasza:
masztizz:D
2011. máj. 1. 03:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkor legyen petting. Lehet kézzel olyan jól kielégít, hogy egy ideig beéred az eféle "aktusokkal".
2011. máj. 1. 03:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem azért elég ellentétes amit írsz, akarod is meg nem is. Hát várjatok még a szex-el egy pár hónapot, de annál többet ne, mert a szexualitás hozzá tartozik a párkapcsolatokhoz.
2011. máj. 1. 08:20
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen :D egyébként elsőnek üzenem hogy igen, szoktam, de valahogy igazi együttlétre vágyom
2011. máj. 1. 21:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!