Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak szeretnék szülinapjára egy sexi meglepetést egy másik csajjal szeretném otthon várni őt és kipróbálni a 3ma szexet! Vajon örülne neki? már kérdezgettem nem meri bevallani de látom rajta h bejönne neki! szerintetek?
Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 00:32
1/9 anonim válasza:
Ti sem vagytok normálisak. Kérlek, ne vállaljatok majd gyereket. Inkább vegyetek egy kutyát...
2/9 anonim válasza:
szerintem viszont jó ötlet!!minden férfi elképzelte már az édeshármast ez nem is kérdés....én sajnos csak 1 nővel voltam egyszerre de hát én mégcsak 16 vagyok úgyhogy nem kell kapkodni....
3/9 anonim válasza:
Én biztos nem örülnék neki ha ott várom egy csajjal és csillogó szemekkel bólogatna...nekem örüljön! én nem osztanám meg senkivel de ő is ugyanígy van és +1 lánnyal se akarja. Én a helyedben inkább egy sexy fehérneművel várnám
18/L
4/9 anonim válasza:
Szerintem meg jó ötlet, én már voltam hármasban és nekem nagyon tetszett.
5/9 anonim válasza:
Ez kb ojan mint ha azt mondanád neki h nesze csalj meg boldog szülinapot *-*
6/9 anonim válasza:
Ha neki és neked is bejön, akkor ez egy szuper sznapi ajándék :)
7/9 anonim válasza:
Kockázatos. Ahogy gondolod de tudd, hogy sok kapcsolat ment már tönkre emiatt.
9/9 anonim válasza:
szerintem örülne neki, de figyelj oda hogy a 3. fél legyen megfelelő az ő ízléseinek. és ha két lány egy fiú lesz akkor gondolom tudod hogy ott lesznek leszbi dolgok is ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!