Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Végezhetek magamnak prosztatam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végezhetek magamnak prosztatamasszást?

Figyelt kérdés
Valami különlegeset szeretnék kipróbálni, a sima maszturblálást már meguntam, csajra meg még várni kéne.
2011. ápr. 30. 23:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez nekem is tetszik én is várom a válaszokat... :P
2011. máj. 1. 00:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Márpedig erre is éppen hogy egy csajt kell megvárnod, és őt megkérni rá, hogy csinálja. :D Magadnak vagy el sem éred jó eséllyel, vagy ha igen, akkor is irtó kényelmetlen lehet. ;)
2011. máj. 1. 01:41
 3/5 Argloss ***** válasza:

Ha nem undorodsz attól, hogy az ujjadat a fenekedbe dugod akkor végezhetsz. Tiszta kéz, kicsi köröm, valamilyen síkosító és csinálod.

Itt a prosztata:

[link]

2011. máj. 1. 01:41
 4/5 Argloss ***** válasza:
100%
Nincsen "túl mélyen". Mindenki eléri kényelmetlenség nélkül. Már ha valakinek nem kényelmetlen, hogy az ujja vagy valami más a fenekében van... De ha a kérdezőben felmerült a dolog, akkor valószínűleg élvezni is fogja. Már ha nem valami teljesen másra gondolt...
2011. máj. 1. 01:45
 5/5 anonim ***** válasza:
én 16 éves vok csináltam már magamnak és amúgy nagyon jó az előváladék az rendesen kifolyt nekem de volt már olyan hogy fröccsent is akkor elcsodálkoztam.. amúgy borotváld le az ánuszod körül meg egy kis beöntést csinálj előtte és sztem élvezni fogod..
2011. máj. 1. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!