Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szóljak a keresztmuternak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóljak a keresztmuternak vagy bízzam ezt rá az unokatesómra?

Figyelt kérdés
A lényeg az hogy nem olyan rég megtudta unokahugom hogy a huga aki had nemondjam hány éves már szexel egy fiúval rendesen ráadásul úgy tudom nem is védekeznek ez már több hete megy...én szólnék keresztmuternak de lehet inkább az unokahugomra kéne ezt bíznom aki sík ideg már a huga miatt...volt hogy elbeszélgetett már nem egyszer a hugával meg fel is világosította ezekről sőt lehet hülyeség de volt hogy vett neki gumit ha már ennyi esze van hogy elvesztette és csinálja akkor legyen a fiún gumi de szíve szerint kinyírná a srácot amit nem csodálok mert én is ezt tenném...bízzam ezt rájuk vagy inkább én szóljak keresztmuternak?Jó lehet egész érett testileg de rohadtul fiatal még és nem tudom szerintetek mennyi esély van rá eddig hogy már teherbeesett?Állítólag kihúzza a fiú időben bár ebbe sem vagyok biztos és gumit is csak akkor használnak állítólag mikor vesz unokahugom és az ritkán van hisz nem lehet állandóan.Amúgy egyáltalán nem cigány mielőtt valaki azzal jönne!
2011. ápr. 30. 23:04
 1/7 anonim válasza:
hány éves?
2011. ápr. 30. 23:12
 2/7 anonim ***** válasza:
az mind1 h hány éves. ha nem akar gyereket akk védekezzen!feltétlenül szolj keresztmutternek! ha terhes lesz meg fogod bánni h mé nem szoltál.
2011. ápr. 30. 23:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Igaz csak ezt unokahugom előbb tudta már mint én így neki kéne!Amúgy 12 a fiú 15
2011. ápr. 30. 23:16
 4/7 anonim ***** válasza:
szép kis anyuka lesz 13 évesen, 15 éves fiú nem hiszem hogy olyan profi lenne...szerintem beszéld meg az unokahúgoddal hogy mit tegyetek, és ha ő is azt szeretné, mondjátok el a keresztanyádnak...:)
2011. ápr. 30. 23:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát... szerencsétlen esetben ebből gyerek vagy abortusz lesz! Több szerencsét kívánok!

FELTÉTLENÜL SZÓLJ A KERESZTANYÁDNAK!

2011. ápr. 30. 23:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
B*ssza meg, ez még bűncselekmény! Aszondom, mindenkinek a saját ügye ez a dolog, de így!? A fiút fel lehetne jelenteni. Mindenképp szólj a keresztanyádnak, mert lehet, hogy a húgod első sorban megutál, de valószínű, hogy megmented egy nem kívánt terhességtől! 12 évesen még semmiképp nem lehet sem testileg, sem lelkileg érett a szexre. Ezzel még úgy három-négy évet legalább várnia kellene, és ha ő ezt nem látja be... És még egyszer: a fiút ezért fel lehet jelenteni, mert amit tesz, az bűncselekmény, pedofília, a beleegyezési korhatár Magyarországon 14 év.
2011. máj. 1. 00:01
 7/7 anonim ***** válasza:
FELTÉTLENÜL SZÓLJ KERESZT MUTERODNAK !
2011. máj. 1. 00:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!