Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel általában nagyon sokat "játszom" nagyon sokat izgatom, kézzel, szájjal, de amikor benyúlok a bugyijába, nem nagyon nedves. Baj?
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy csak a puncija legalján érzem és ott annyit, hogy ha széthúzom a nagyajkakat ott elég nedves. Ez baj? Csak mert hallottam egy-2 olyan story-t hogy volt már olyan fiúkkal, hogy a barátnőjük/partnerük már átnedvesítette a bugyiját is. Direkt megkérdeztem, diszkréten, hogy jó volt-e, élvezte-e.
Azt mondta nagyon jó volt, soha nem volt még ilyen profi pasival dolga. Még azt is mondta az egyik "menet" után, (még nem dugtam meg) hogy ilyet még soha nem tapasztalt. Na ez mi?
2011. ápr. 30. 22:35
1/8 anonim válasza:
még nemdugtad meg úristen xD teis csak b*szni akarsz azzal a szerencsxétlen p*csával xD
2/8 A kérdező kommentje:
nem, kérlek, ez egy mellékinfó volt.
2011. ápr. 30. 22:39
3/8 anonim válasza:
Lehet hogy a csaj nem aza típus, aki nagyon benedvesedik. Ez van, attól még lehet nagyon felvan izgulva..
5/8 A kérdező kommentje:
2., köszi
3. = nem kinevetni, én komolyan kérdeztem...
2011. ápr. 30. 22:42
6/8 anonim válasza:
Könyörgöm!!Hol kéne nedvesnek lennie,ha nem a hüvelynél??
Te szökőárra számítasz?
A füléből mégsem folyhat a nedü.:-))
7/8 Moszuke válasza:
jajj te... olvass már utána egy kicsit ezeknek a dolgoknak pls:(
8/8 teglaalatt válasza:
Kezdd el húzni, aztán úgyis ejt ha szar. De addig legalább jó. Viszont ha ez nem történik meg, egy idő után azért ejt, mert nem húzod. Tudod, küldjed, azt majd lesz valami..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!