Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk veletek is meg szokott torténni ha vissza tartjátok, huzni akarjátok a sex. Egyuttlétet majd elélveztek hogy kevesebb a g---i?
Figyelt kérdés
Minden nap sexelek a barátommal s tudom mennyi szokott neki lenni.Néha elofordul hogy tobbszor kiveszi, hogy meg ne élvezzen el..majd mikor már engem is kilegitett akkor jon o és nagyon keves jon neki. Igazat mond vagy megcsal?2011. ápr. 30. 22:23
1/11 anonim válasza:
Épp az, hogy nekem ilyenkor annyi jön hogy az nem igaz.
Arról nem is beszélve, hogy elég durván spriccel.
2/11 A kérdező kommentje:
Neki meg keves.Lehet ez egyedi??Mindenkinel más?
2011. ápr. 30. 22:34
3/11 anonim válasza:
nem, ha visszatartja, és húzza a szexet, elvileg többnek kellene jönnie végén.
Igen, lehet, hogy félrejár, de több más oka is lehet. Lehet, hogy csak kiverte napközben, vagy kevés folyadékot iszik. Vagy előfordulhat, hogy mostanában többet szexeltek, és már "ki van facsarva"?
4/11 A kérdező kommentje:
Nyiltak vagyunk egymással szemben sex terén.Azt is elmondjuk ha megcsináljuk magunknak.Rá szokok kerdezni s azt mondja hogy nem csinálta az nap magának. De minden nap sexelunk.Mondjuk hetfon van neki sok,kedden is szerdán kevesebb es mondjuk csutortok megint tobb.Ez csak példa de igy van.
2011. ápr. 30. 22:37
5/11 anonim válasza:
Visszatartani nemjó, mert visszérhez hasonló gócok alakulhatnak ki az ondóvezetékben.
6/11 A kérdező kommentje:
Na de az se jo ha 5 perc alatt elmegy mert fel van izgulva.Elojáték nálunk a sok sok szopi és nyali aztán bedugja s már nem birna sokáig.
2011. ápr. 30. 22:43
7/11 anonim válasza:
Jó mondjuk a visszatartás csak akkor nem egészséges, ha megindult az ejakuláció. :D
Egyébként úgy ok, ha nem éri el még az orgazmust.
8/11 anonim válasza:
Kielégít, csak utána megy el, azért küzd, hogy neked jó legyen, de te kételkedsz abban, hogy hűséges. Azért így is fel lehet fogni, amit írtál:D
9/11 anonim válasza:
nálam megesik, ha többször is "penge élén táncolok" és utána elélvezek, h kevesebb jön....no para!
10/11 A kérdező kommentje:
én tudom hogy nekem nehez megfelelni.o ezzel tisztában van.de megtesz erte mindent:))
2011. ápr. 30. 23:18
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!