Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy amikor elélvezek az egész testem remeg közben?
Figyelt kérdés
Olyan kellemetlen, amikor élvezek (csiklón keresztül), és rám jön egy rángás, és hiába probálkozom, hogy ne rázkodjak, egyszerűen csak így tudok elélvezni.
Ez baj, lehet valamit tenni?
2011. ápr. 30. 22:08
1/7 anonim válasza:
Csináld gyorsabban, amúgy ez vérnyomás/kálciumhiány probléma
2/7 anonim válasza:
Ez sex kozben tortenik veled vagy maszti? Szerintem ez nem baj sot jo mert azt jelenti, hogy intenziven éled át es maximalisan kielegulsz nem? ez csak akkor tortenik ha csiklon keresztul elvezel el? Ha belul akkor nem?
3/7 A kérdező kommentje:
Igen ez csak csikló orgazmus esetén szokott lenni, maszti közben is, és ha a párom elégít ki, akkor is így megyek el. Ha befeszítem az izmaim, akkor nem élvezek el rendesen. Ha meg még jobban ellazulok, akkor meg még jobban remegek. A barátom nem tarja kínosnak, sőt ő azt mondja, h tök cuki és szereti ahogy így élvezek. de nekem zavaró, hogy mindenem beleremeg.
(amúgy én csak csiklón tudok elélvezni, belül még soha életemben, pedig már csináltuk mindenhogy:S)
2011. máj. 1. 12:37
4/7 anonim válasza:
Szerintem egyatalan ne zavarjon. Ferfikent nagy szexinek talalom ha remeg a no elvezes kozben.
5/7 anonim válasza:
én is csak csiklon keresztul tudok és probaltam mindent.De valamiert nemis bánom,mert akinek van a másik is azt mondja nem nagy dolog ossze sem lehet ezzel hasonlitani.Szoval maradok a bevált modszernel:))Neked milyen pozban szok lenni?
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Mivel én csak csiklón tudok elélvezni, így az nem póz kérdése nálam :)
2011. máj. 3. 16:53
7/7 Faxmalac válasza:
Szerintem nagyon izgató mikor elélvez a csaj és rángatózik. Szívesen bevadulna a kan és dugná tovább ájulásig a hölgyet :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!