Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lehetek? Barátommal tegnap éjfél körül szeretkeztünk. Kiszakadt a gumi és el is élvezett bennem, mert nem birta magát kontrolálni. Reggel 12 kor bevettem a 72 órás tabit. Most este gumi maradványt találtam magamban. Nagyon félek.
biztosabb ha veszel egy tesztet!
és ha az semmit sem mutat, de NEM jön meg időben akkor menj nőgyógyászhoz!
Beveszed a másik tablettát is, és nem leszel terhes.
Teljesen időben mentél kiváltani, beszedted, szerintem legfeljebb 1%, az is csak azért, mert semmi sem biztos. :)
ne aggodj.nem lehetsz terhes ha bevetted a tablettát.
teszt felesleges mivel csak 2 hét után tudja kimutatni.
ne aggodj.nem lehetsz terhes ha bevetted a tablettát
Hát ez azért nem mondanám. A 72 órás nem a megtermékenyítést akadályozza meg, hanem a beágyazódást. Aztán ez vagy sikerül vagy nem. Nekem azt mondta a nődokim (elismert orvos) hogy ha amúgy volt megtermékenyítés, akkor elég sok esetben megtörténik a beágyazódás a 72 órás ellenére is. Nekem anno működött a 72 órás, anyukámnál viszont NEM. Úgyhogy nem lennék nyugodt a helyedben.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!