Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez izgató? És...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez izgató? És egyáltalán normális?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nagyon felizgulok arra ha a barátom úgymond "megerőszakol" de persze nem valójában. Ez tényleg izgatja a fiúkat? és nem baj h ez izgat fel?
2011. ápr. 30. 20:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem izgat fel, ha egy nőt megerőszakolnak, hanem inkább felháborít, mert én tisztelem a szebbik nemet annak ellenére, hogy milyen. 16/F
2011. ápr. 30. 20:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Nembaj, csak ne mond csak olyan pasinak akibe 100%ig megbízol. Mert lehet, h egyszer olyan pasid lesz, akinek csak azért kellesz, hogy megerőszakoljon, de nyalizik, hogy összejöjjetek. Volt már rá példa, hogy csak a házzaság után derült ki.
2011. ápr. 30. 20:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Én ezt nem igazán értem. Mégis hogyan kell ezt elképzelni??

Te úgy érzed, hogy a barátod megerőszakol, de ez tetszik, vagy a barátoddal eljátszátok, hogy ő megerőszakol?

Vagy, hogy van ez?

2011. ápr. 30. 21:04
 4/7 anonim válasza:
Mi nagyon szeretünk ilyeneket játszani a párommal, akár normális akár nem. Nálunk nem konkrétan a megerőszakolás, sokkal inkább az erőszakos, vad dolgok tartoznak ide. Szerintem igen is izgató. Bárki is van az erőszakos szerepben. :)
2011. ápr. 30. 21:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Számomra is izgató a "kicsit vadabb " szex. Szerintem ezzel semmi baj sincs...
2011. ápr. 30. 21:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Nincs azzal semmi gond ha 1 kicsit vadabb csajszi vagy....ez olyan dolog h van akinek be jon es van akinek nem...
2011. ápr. 30. 21:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon jó érzés mikor a barátom erőszakos velem, tépi a hajam, ütöget, csúnya szavakkal illet, és mikor úgymond "megerőszakol", erőszakoskodik... Kedves kédező: úgy érzek ahogy te és ez számomra is nagyon jó érzés, úgyhogy ne parázz nemvagy egyedül:))
2011. máj. 5. 20:18

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!