Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnénk a pasim szexproblémáival kapcsolatban?
Problémánk 2 dologból áll. Az egyik, hogy a pasim nem egy sportos, kitartó srác, így nem bír sokáig "tolni" (ez max. 5 percig tart), ha elfárad, akkor lovagló pózba kell átmennünk, hogy én dolgozzak rajta. Ez megy is vagy 3 orgazmusomig, amikor már nem tudok én se lovagolni rajta, de ennyitől ő nem megy el, és ez a második probléma. Egyszer sem tudtam eljuttatni az ejakulásig csak dugással, ilyenkor száj+kézzel kell kényeztetnem.
Tudtok valami tanácsot adni eme 2 problémával kapcsolatban?
21L
Az én barátom úgy sokkal hamarabb elmegy, ha hátulról csináljuk valamilyen módon. Nála esetleg nincs így? Mert akkor kezdhetnétek pl. kutyapózban, vagy úgy, hogy a hasadon fekszel, és Ő ül rajtad, majd ha elfáradt, akkor mondjuk próbálj meg háttal lovagolni rajta. Biztos vagyok benne, hogy tudtok találni olyan pózt, amiben ő is el tud menni, csak kitartónak kell lenni. Nálunk pl. az a probléma, hogy én nem tudok elmenni közben, viszont nem bír több menetet... Már kb 50 pózban próbáltuk 2,5 év alatt, de nem adjuk fel! Ti se adjátok fel! :)
20/L
szerintem is pasi vagy! :)
de 5 perc akkor is nagyon vicces már ne is haragudj!
itt nem arról van szó h hamar elmegy...az más téma
hanem arról h 5 percig bírja ki be tologatni...basszus ez nevetségesen kevés ...miből van pálcikából, vagy annyi izom sincs a lábaiban meg a seggében, hogy 5 percig bírjon futni kb ennyi...
ez az 5 perces dolog tenyleg "ijesztoen" hangzik.....sztem inkabb nagyon is kenyelmes vagy nem tom na.....esetleg van vlm egeszsegugyi problemaja???....
hat nem tom....sztem nem csa te kene tegyel ezert hanem kozosen vlh....
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!