Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éve élek szexuális életet, de még mindig nemvolt orgazmusom! Sokan mondják, hogy a pasimmal van gond, de szerintem nem! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
16 vagyok! nekem ő volt az első, 2 hónap után és már fél éve vagyunk együtt! szeretjöük egymást , de nagyon! Nagyon jó vele lenni, és élvezem vele a szexet, d emég sosem mentem el! néhány embernek akinek elmesééltem , aztmondták h lehet nem illünk össze az ágyban! de nem értem... én szeretem meg minden szóval nemhiszem h ezzel lenne a gondd! amugy meg ha sosem lesz orgazmusom engem az sem zavarna, mert a szex jó vele, meg csiklói mindig megvan. DE azért kiváncsi lennék a ti véleményetekre ezzel a témával kapcsolatban! Előre is köszönöm a válaszokat!2009. márc. 7. 18:59
1/8 anonim válasza:
nem a pasiddal van gond, nem minden nő képes orgazmusra. vagy csak nem rögtön... és ettől még összeilletek:) gyakorolni kell, és akkor talán egyszer majd neked is lesz orgazmusod;) bár ahogy mondtam, nem minden nő képes rá.
2/8 anonim válasza:
ha téged ez nem zavar akkor nincs baj :)
3/8 anonim válasza:
Csatlakozon az előttem szólóhoz,nem minden nő képes rá..én is így vok a párommal,hiába szeretkezünk akár 2-2,5 órát akkor sem sikerül neki,csak a csiklói orgazmus!Próbálkozzatok,mi is azt tesszük...valamikor biztos sikerül. :)
4/8 anonim válasza:
Örülj neki hogy csikló orgazmusod van. Én is 16 vok és 1 éve szexelek és még nem volt semmilyen orgazmusom. Hüvely orgazmusra nem minden nő képes.
5/8 anonim válasza:
Az orgazmus elérését meg lehet tanulni, ha nem megy a hüvelyi, a csiklós biztos sikerülni fog! Kitartás
6/8 anonim válasza:
Ne aggódj lehet hogy csak a pozícióval van a gond. Nekem többféle orgazmusom is szokott lenni, de meg van hogy melyiket melyik pozicióban tudom megélni. Próbálkozz azzal a híres G ponttal az valami fantasztikus érzés. Nekem csak 3 év után sikerült elérni ezt de megérte várni rá mert nagyszerű. Lehet hogy még nem próbáltátok ki az összes pózt, de nyugi még én sem, pedig 33 éves vagyok. Sok sikert!
7/8 anonim válasza:
szija
mi 3szor feküdtünk le eddig előtte meg csak petting és még sosem mentem el...csak egyetlenegyszer a volt barátomnál régen...és engem is nagyon zavar de annyira nem mint őt:S nem vele van a baj én attól még nagyon élvezem csak ő már nagyon akarja h elmenjek...de én élvezem és örülök h én kielégítem őt csak azt hiszi vele van a baj...remélem egyszer eljön a mi időnk is:)
16lány
8/8 anonim válasza:
Végzel valamiféle önkielégítést?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!