Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felizgatni egy pasit?
Még is hogyan ? igen tudom erre van egy csomó válasz de még érdekelne mit írtok és az olyat ,hogy igyam meg a sörét (amit persze sose bán) meg törjem össze a kocsiját stb stb Azt légyszíves HAGYJÁTOKKI:):)
Az izgatás bárhol történhet esetleg smsben hogyna? vagy pl hát egy gimibe járunk a barátommal és mondjuk ott vagy ilyesmi hálóban...stb Na fertőzzetek gyerünk:):)
Olyan könnyű dolog, bármi izgassa ami veled kapcsolatos, mármint intim dolgaiddal. Smsbe meg nem nehéz olyanokat írni, hogy szeretnéd látni a ...mat, beszélgetni már kell egy kis bátorság. Ha meg tettre kerül a sor, hagyd h ő irányitson.
S íme pár sms tipp:
játszodjunk kitalálósdit. szerinted csupasz vagy sem a p.cim?
Kérdezz bármit rólam, mire vagy kiváncsi?
SZted milyenek a melleim?
elsonek es masodiknak teljesen igaza van
amugy engem az izgat fel nagyon ha az olombe ul a csajom es ugy massziroz vagy a nyelvevel "malackodik" elottem
amugy boven eleg ha simogatod ott lent vagy smaroltok vagy akarmi...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!