Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora farokméret jön be általában a nőknek? Milyen méret az amitől már a látványától is elélveznek és melyik az amitől már megrémülnek?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 16:01
1/10 anonim válasza:
14-18cm között az ideális szerintem.
2/10 anonim válasza:
Hát én az egér farkától megrémülök. Még a farka sem kell hozzá.
3/10 anonim válasza:
Nekem úgy 10-18 jó. Alatta kicsi, felette túl nagy. A látványtól nem rémülök meg és el sem élvezek.
24/N
5/10 anonim válasza:
15-18
Látványtól nem élveznék el, olyan nincs. 20 felettitől lehet megrémülnék már.
22/L
6/10 anonim válasza:
MIkor mondja el már valaki végre a pasiknak hogy nem a méret a lényeg hanem a technika:)
7/10 anonim válasza:
Szerintem meg a csajoknak kéne végre elmondani.
8/10 anonim válasza:
hiába mondjátok, h nem a méret a lényeg....!:D
ez egy versengés:)
9/10 anonim válasza:
Szerintem igen is a mérte a lényeg egy tampon nagyságú pénisztől el sem lehet élvezni:):);) 15-22;) na az az már mányifik::)
Bár a vastagság jobban számít:):)
10/10 anonim válasza:
én 14 éves vok és már több mint 14 cmes. az normális?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!