Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meleg vagyok akkor, ha?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagyok akkor, ha?

Figyelt kérdés
Haverommal múltkor kivertük egymásnak és élveztük, de, csak azért mert érdekelt, milyen. Azóta se érdeklődünk egymás iránt. 16/F
2011. ápr. 30. 15:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
kicsit
2011. ápr. 30. 15:19
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. Mindenesetre én soha nem engedném hogy egy hímnemű nyúljon a szerszámomhoz. (Kivéve persze ha orvosi céllal szorulnék rá.)
2011. ápr. 30. 15:19
 3/11 anonim ***** válasza:
Ettől még nem vagy meleg. De azért ízlés dolga.
2011. ápr. 30. 15:24
 4/11 anonim ***** válasza:
nem vagy az, max kicsit biszex hajlamú
2011. ápr. 30. 15:33
 5/11 anonim válasza:
nem hiszem ,hogy azok lennétek.
2011. ápr. 30. 15:43
 6/11 anonim ***** válasza:
50%
most miért írjátok, hogy nem az? bazz ha egy srác kiveri egy másik srácnak akkor még nem b.zi? na nemár...
2011. ápr. 30. 15:49
 7/11 anonim ***** válasza:
ha eddig a csajok érdekeltek, és most sem érdekelnek a fiúk akk nem lehetsz meleg. max biszex. de ha most sem érdekel nemileg egy fiú akk hetero vagy, egy kis biszex hajlammal, vagy csak simán túl kíváncsi vagy.
2011. ápr. 30. 16:51
 8/11 anonim ***** válasza:
nem feltétlen... én tökre szeretném kiverni az egyik legjobb haveromnak meg ha ő is verné jólesne meg szeretném. De emelett csak lánnyal járnék meg csak csajba tudok szerelmes lenni.. ugyh biszex vagyok de még nem voltam fiúval pedig kipróbálnám 17/F
2011. ápr. 30. 18:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha felizgultál a haverodra, vagy úgy alapból a szitu felizgatott, hogy fiúval maszturbálsz, akkor bizony meleg vagy.
2011. ápr. 30. 20:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ez tök jó és nem gondolom hogy ettől meleg lennél. Kíváncsi vagy ez pedig természetes.
2011. ápr. 30. 22:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!