Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ittatok már anyatejet szex közben?
Figyelt kérdés
Tetszik az ilyesmi valakinek?Tegnap megkért a párom mialatt szeretkeztünk,hogy leszívhatnám neki,mert tul sok van benne,és akkor nem kéne lefejnie.Mit gondoltok erről?2011. ápr. 30. 11:57
11/27 anonim válasza:
12/27 anonim válasza:
Igen, bizarr, meg az undorító is.
13/27 anonim válasza:
Gyerekek!mér kell kapásból a saját anyátokra gondolni szent f@sz hogy lehettek ilyen undorítóak,nekem spec Rubint réka ugrott be,aki 2 hónap után újra istennőként leveszi a felsőjét,a melle megduzzadt a sok tejtől,de hála a gyikoknak akik a saját anyjukon kívül nem sok nőt ismernek, énis kiköptem a fél szenyámat!:D
14/27 anonim válasza:
Igen, rendszeresen. Nagyon élvezzü mind a ketten, amúgy nagyon finom. Eddig én szoptattam a feleségem, most már ő is engem...
15/27 NépesIsATábor válasza:
Én ittam már,amikor anyukámmal hancúroztam,miközben terhes volt az öcsémmel. Életem legjobb,legfelemelőbb élménye volt. És ráadásul akkor volt életem legnagyobb orgazmusa. Szóval csak ajánlani tudom :):)
16/27 anonim válasza:
Hallottam már olyat,hogy a srácok rámozdulnak a nevelőanyjukra.ismerek egy tagot,aki rendszeresen mesél az apja új barátnőéről,és a kalandjaikról szinte már a megszállotja(személy szerint szívesen hallgatom a sztorijait mert az ilyen mindig érdekes következményekkel jár)először utálta,én hívtam fel a figyelmét arra,h nőként mien szexi,és mostmár megállíthatatlan döngeti a csajt reggeltől estig:D
17/27 A kérdező kommentje:
öcssém itt miért mindenkinek a valamiféle anyja jut eszébe? Beszarás!!!
2011. ápr. 30. 21:21
18/27 A kérdező kommentje:
T a kivételnek!
2011. ápr. 30. 21:21
19/27 anonim válasza:
Én még nem, de nagyon szeretném már kipróbálni. :P
20/27 Tyler913 válasza:
Tenyleg erdekes,hogy mindenkinek a sajat anyja jutott eszebe.
Meg amugy azt sem erthetem,hogy tarthatna valaki undoritonak a sajat felesege tejet.Bar nem vagyok hazas,szoval nincs lehetosegem egyelore,de ha lesz,biztos megkostolom.Egyenesen a csomagolasbol:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!