Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lehet a gond? Miért van a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nita5893 kérdése:

Mi lehet a gond? Miért van a csók ellen? Hogyan oldhatnám meg ez?

Figyelt kérdés
szép napot mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni, választ keresek a problémámra. 17 éve vagyok együtt a párommal imádom, ő is engem. nagyon ragaszkodunk egymáshoz. De nem tudom rávenni a csókra, egyszerűen nem szeret csókolózni,engem viszont túlhevít még a csók gondolata is. Kérdeztem tőle mi a gondod a csókkal valamit rosszul csinálok? Erre ő azt felelte nem csak ő nem szereti épp úgy mint ahogy nem csúszna lejjebb intim részig. Elfogadtam nem erőltettem. De sokszor arra gondoltam lehet velem van a baj, csak nem akar megbántani. Bár ezt én kizárom ismerve magam. Volt egy alkalom mikor már kezdtem kételkedni önmagamban, és, hogy kiderítsem tényleg nem velem van a baj megismerkedtem egy fiúval aki nálam fiatalabb volt. beszélgetni kezdtünk, és valahol szimpatikusnak találtam, de semmi egyéb, sétáltunk nem gondoltam semmi komolyra vele kapcsolatban csak a kíváncsiság hajtott. Megcsókolt én meg zavarba jöttem elszoktam a csóktól. Az elsőnél inkább tűnt furcsának mint sem jónak majd egyre jobban felszabadultam,ahogy a fiú mondta érezte benne a szenvedélyt, persze ellentétben párommal abba nem hagyta volna.helyszínen tűzbe jött, már kellemetlen volt hisz tudtam tovább nem mehetek, nem is akartam. Egyfajta ön bizonyításnak vettem,vagy inkább megnyitás képen, hogy nem velem van gond. De akkor mi lehet a párommal a gond? Mit tehetnék érte? Hogyan oldhatnám meg ezt a problémánkat? Hisz valahol bánta dolog mert hatalmas érzéseim vannak iránta és sokkal szenvedélyesebb megélhetnénk az együttlétet ha sikerülne megoldanunk a csók problémát
2011. ápr. 30. 11:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Tényleg furcsa. Valami pszichés gátlása lehet a csókkal kapcsolatban. Egy agyturkász meg tudná mondani. Soha sem csókolóztatok a 17 év alatt? Szinte hihetetlen.
2011. ápr. 30. 11:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló, még nagyon az elején a kapcsolatuknak csókolóztunk majd szép lassan elmaradt.Nem igazán volt rá idő sem ha jól vissza emlékezek,mindig a lényegre tért.
2011. ápr. 30. 11:38
 3/6 anonim ***** válasza:

mi van akkor, ha ahogy sok nő az orális szexet nem kedveli, ennek a férfinak a csók az, amit nem kedvel?

nem áll szándékomban a megbántás, de lehet, hogy 17 évvel ezelőtt még jobban tetszettél neki....

2011. ápr. 30. 12:09
 4/6 A kérdező kommentje:
bizonyára az is meglehet de abban az esetben talán a sex is elmaradottabb lenne bár arra nem panaszkodhatom.
2011. ápr. 30. 12:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy egyszerűen zavarja, hogy a nyelvetek összeért, hogy esetleg ételmaradékos, hogy a nyelvén érez

valamit, ami nem jó neki.

És nem utolsósorban van olyan, aki egyszerűen nem szereti, de az elején elviseli.

Nincs ezzel nagy gond, hacsak nem nagyon kívánod a dolgot továbbra is. Szerintem egy VALÓBAN jól működő kapcsolatot nem érdemes ilyen miatt megszakítani. Mondd el neki, hogy Téged ez zavar, szeretnéd, ha csókolóznátok, mert Ő! annyira izgat. Ha megérti, akkor néha rávehető (bár megszeretni nem fogja), vagy neked múlik el ez a csók iránti vágyad előbb-utóbb.

Dorothysegit

2011. ápr. 30. 12:43
 6/6 A kérdező kommentje:
semmiképpen e miatt nem fog tönkremenni a kapcsolatunk ha 17 év alatt nem ment e miatt tönkre ezután sem fog.Egyszerűen így kell elfogadnom ezek szerint most, hogy jó pár cikket elolvastam nem csak nekem van ilyenfajta problémám, kicsit könnyített rajtam. Eddig is megvoltunk a csók mellőzésével,és hát 1001 féle képen lehet érzelmeket kimutatni a csók is csak az egyik formája.
2011. ápr. 30. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!