Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kecskeméten hova menjek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kecskeméten hova menjek bulizni ahova bevállalós lányok járnak? Vagy egyéb ötlet hogy hol ismerkedhetnék meg ilyen lányokkal akik nem vetik meg a szexuális örömöket?

Figyelt kérdés
Van jelenleg egy lány akivel össze szeretnék jönni, de ő csak barátnak akar szóval ebből komoly kapcsolat és szex nem mostanában lesz úgy érzem. Mivel már lassan fél éve hogy nem voltam nővel eléggé kivagyok ezért szeretnék találni egy egy esetleg több alkalomra szóló partnert. Prostihoz nem akarok menni én azt szeretem, ha a partnerem élvezi amikor kényeztetem nem pedig a pénzt várja mert az gáz. 24/f
2011. ápr. 30. 10:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Bármilyen diszkóba elmehetsz, de ha nem nézel ki jól, akkor egyetlen megoldás a prosti.
2011. ápr. 30. 10:55
 2/8 anonim ***** válasza:
A dagi nők mindig elfogadnak bármilyen pasit.
2011. ápr. 30. 11:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból tudom, h nem. Csúnya férfi a csúnya nőknek se kell :P
2011. ápr. 30. 11:08
 4/8 A kérdező kommentje:

Általános probléma, hogy amikor van kéró meg kocsi akkor nincs kivel mikor lenne kivel akkor meg nincs hol.

Csúnya nem vagyok csak vékony.

2011. ápr. 30. 11:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Tapasztalatom szerint bárhol be lehet csajozni. Max te vagy béna. Én is kecskeméti vagyok és eddig szinte mindenhol sikerült. Ehhez még buliba sem kell menni.

És nem vagyok egy adonisz.

2011. ápr. 30. 12:29
 6/8 A kérdező kommentje:

értem én, de eddig nem ez volt a szitu, mert hosszabb távra kerestem csajt, de jelenleg csak szexről lenne szó

nem akarom átverni a lányt, de ezt hogy adjam be neki, hogy csak szex és más semmi?

tuti megfutamodna

2011. ápr. 30. 14:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Club Caribe jó hely:), a Passiont nem ajánlanám, a Bling pedig szünetel szeptemberig. De tudod mit? Most fog nyílni egy új diszkó a Centrum áruház földszintjén, menj el, hátha ez lesz a megfelelő hely az ismerkedéshez. :) Szerintem nem gáz, ha a buliban ismerkedsz.. De lehet, hogy egy komoly kapcsolattal jobban járnál, mint egy néhány alkalomra szóló partnerrel.. Sok sikert a keresgetéshez.
2011. ápr. 30. 14:29
 8/8 anonim ***** válasza:
A kis csitriket könnyű felszedni bárhol is laksz. Azokat viszonylag egyszerűen meg is lehet dugni.
2011. ápr. 30. 15:56

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!