Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem akarja verni a brét?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarja verni a brét?

Figyelt kérdés
Én 15/f Ö 15/l tegnap náluk voltunk.. a pettingbe már nagyon bennevagyunk.vagyis hát egy ideje nem akarja verni a brét:S arról tudni kell hogy.. jártunk 1 hónapot.és másodjára(amikor ismét összejöttünk) 2-hét után kezdtük el.de sajnos kb 1 hónap után szakítotunk:S azóta csak smacizunk az ágyon. néha újjazom.. de ö semmit:S és ennek kb már 2-2,5-hónapja.Miért van ez?
2011. ápr. 30. 02:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem az lehet a probléma,hogy nem akarja elveszíteni a szüzességét,vagy mert korainak érzi a dolgot.Most jön az a kérdés,hogy akkor miért ment bele a pettingbe? Mert érdeklődött hogy milyen lenne veled,vagy milyen hangulatú lenne az első alkalom,ha belemenne. De valószínű hogy megijedt,mert nem beszéltél hozzá eleget,nem suttogtad hogy szeretlek,nem mutattad ki eléggé az érzelmeidet.Véleményem szerint fél,hogy valamit elront és otthagynád,ha nem csinálja elég jól. Légy vele türelmes továbbra is,lepd meg apró ajándékokkal,hogy lássa hogy szereted,és sokat jelent neked. Kérdezd meg hogy szeretné e ha valamit másként csinálnál. Lehet hogy nem élvezte... Ha szereted,megvárod,míg rászánja magát,mert valószínűleg azért nem csinált még semmit,mikor te megujjaztad,mert nem akart szexbe bonyolódni,csak érdekelte,veled milyen lenne.(bocsi az ismétlésért).Szóval millió oka lehet,de egy biztos:több érzelmet kell belevinned a pettingekbe is.Simogasd előtte sokáig,csókolgasd,puszilgasd,engem a barátom például még játékosan meg is szokott csikizni majd megcsókol és végigpuszilgatja minden egyes porcikámat. Erősebb érzelem és szerelem nélkül csak üres szexnek találná a dolgot.Remélem segítettem,ne aggódj,ha szeret,és ha szereted te is,össze fog jönni a dolog.Sok sikert! 16/L
2011. ápr. 30. 12:34
 12/13 anonim ***** válasza:
verd ki elötte, lehet fél tőle XD
2011. ápr. 30. 18:26
 13/13 anonim ***** válasza:
15 éves még fiatal, lehet hogy nőies meg minden de én azért csodálkoznék ha egy 15 éves csaj ismerősömről megtudnám hogy rutinosan kezeli a f@szt, annak ellenére hogy tudom hogy vannak ilyen lányok.
2011. ápr. 30. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!