Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért pedofilozzák le egyesek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért pedofilozzák le egyesek azokat, akiknek a csupasz punci tetszik?

Figyelt kérdés

Nekem pl. tetszik és nem egyszer vágtak ilyeneket a fejemhez.

Már kiskoromban is taszított, mikor olyan szőrös izét láttam mások lába között.

2011. ápr. 29. 23:26
1 2
 1/11 napietus ***** válasza:
50%
azért, mert azt hiszik, hogy attól hogy ők szeretik a szőrt szedegetni a fogaik közül, ezzel mindenkinek így kell lennie :P:D
2011. ápr. 29. 23:27
 2/11 anonim ***** válasza:
30%
azt azok mondják akik még sohase muffot.
2011. ápr. 29. 23:28
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert ostobák. Ha neked az tetszik, az teljesen normális. Nem kell mások véleményével foglalkozni.
2011. ápr. 29. 23:35
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
Én azt pedofilozom le, aki kitalálta a "babapunci" elnevezést, meg néha azt aki így hívja. Igazán belegondolhatnának, hogy mégis mit mondanak!
2011. ápr. 29. 23:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

azért mert szeretnek kötöszködni

szeretik ha mindenki úgyél ahogy ő és rossz érzés számukra h más borotválja a párjának.

+szeretnek szőpamacsokat felköhögni

2011. ápr. 29. 23:40
 6/11 anonim ***** válasza:
nemtudom,mert hülyék. am én mondjuk nemnagyon hallottam,hogy ilyet mondanának
2011. ápr. 29. 23:50
 7/11 anonim ***** válasza:
Akkor én pedofil vagyok. :)
2011. ápr. 30. 00:05
 8/11 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem azért, mert a gyerekeknek van alapvetően csupasz puncijuk, csak manapság terjedt el felnőtt körökben is. És talán sokan azt gondolják, hogy aki a csupasz puncira gerjed, az lényegében a gyerek puncira gerjed, hiszen az olyan természetesen is, felnőtt korban természetellenes (mivel a szőrnek védelmi funkciói vannak). Én speciel nem pedofiloznék le senkit, akinek ez tetszik, csak ez az egy lehetséges magyarázat jutott eszembe, amiben pszichiátriai szempontból talán van némi igazság (mármint abban, hogy aki a csupasz puncihoz vonzódik, az jobban vonzódik a kislányok csupasz puncija iránt is...)
2011. ápr. 30. 00:44
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

felmerült ez a vita már többször is korábban.

Én azt hangoztattam hogy ha valaki szerint a csupaszság kislányos akkor ennyi erővel a hónaljat meg lábat sem szabadna borotválni,mitőbb a férfiaknak is szakállasoknak kellene lenniük...1 szó mint száz alaptalanok a pedofilvádak

Na persze a szőrfanok lepontozták az írásomat

2011. ápr. 30. 02:18
 10/11 anonim ***** válasza:
35%

Sokkal izgatóbb egy szőrös, és szexibb, mint egy kopaszcsiga. A szőrősbe bele is lehet túrni, játszadozni.

Engem taszít a csupasz. Én azokat k*-nak tartom, aki borotválja.

2011. máj. 1. 21:06
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!