Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Zavar titeket a borostás punci?
Figyelt kérdés
Csak annyira tudom leszedni hogy olyan mintha borostás lenne:-|2011. ápr. 29. 23:06
1/11 anonim válasza:
hát szerintem szex közbe nem ez a lényeg, de amúgy se zavaró :). attól még lehet szép egy punci mert borostás :).
22F
2/11 anonim válasza:
Én is mindig úgy csinálom. Eddig senki se szólt érte...
3/11 anonim válasza:
Ha zavar, akkor ott van még a gyanta is.
5/11 anonim válasza:
csak dzsungel ne legyen..azon kivul ha ugyes vagy akkor meg formazhatod is, es erdekes cuccokat tudsz kihozni belole:D
6/11 anonim válasza:
Ha téged zavar hogy borostás egy kicsit akkor használj veet habot, ugyanazt amit a lábborotváláshoz használnak. Elvileg működik.
7/11 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavar, sőt nagyon izgatónak találom. F.
8/11 anonim válasza:
Engem igen, ha szúr mint az állat!
9/11 anonim válasza:
nem arról van szó, hogy zavaró lenne, de szerintem egy sima punci szebb, mint egy borostás, vagy ne adj isten, szőrös! de ez olyan dolog, hogy egyénileg változik, vagyis azt kell megkérdezned, akinek tetszeni szeretnél. ;)
a magam részéről jobban szeretem, ha sima a punci.
39F
10/11 anonim válasza:
én imádom, ha szőrös vagy borostás a punci... :$ eszméletlenül beindulok tőle... :))) 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!