Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szexre milyen póz?
Figyelt kérdés
Próbáltuk,hogy én vagyok lent, ő fent de annyira fáj,nem tudja betenni, hogy lehetne, hogy ne fájjon?2011. ápr. 29. 22:01
1/7 anonim válasza:
csináljátok addig amíg nem fog fájni, sok petting
2/7 A kérdező kommentje:
pettingelünk 1éve
2011. ápr. 29. 22:06
3/7 anonim válasza:
eleinte csak próbálgassa úgy,hogy még nem teszi be és addig dugja be ameddig nem fáj..így kitudjátok tágítani valamilyen szinted...sok sikert.:)
4/7 anonim válasza:
Elöször a 69es poz az izgatásra aztán a többi
5/7 anonim válasza:
Minden pózban fájni fog eleinte. A legjobb tényleg a hagyományos póz. Ha már áttöri a szűzhártyát onnantól kezdve megszűnik az az erős fájdalom
6/7 anonim válasza:
nekem kb 1 hónapja volt alkalmam ebben tapasztalatot szerezni, a páromnak az volt az első úgyhogy leírom nekem mik a tapasztalataim. először is mindenképpen kell annyi petting amitől már kellőképpen nedves leszel, póznak meg az előttem szólóhoz hasonlóan én is a hagyományosat ajánlanám. ez meg lehet furán hangzik de egy nagyon minimális ujjazás az nem árthat, mert valamennyit az is tágít. de persze csak óvatosan és nem túl mélyen. a páromnál pl bevált. aztán a másik dolog hogy sztem gumi nélkül könnyebb. persze mindenféle "baleset" elkerülése véget csak addig amíg amíg át nem szakad, aztán mehet a gumi. meg miután megtörtént, én utána már inkább hagytam pihenni a páromat és csak később "mentünk tovább". a lényeg hogy a srác legyen veled nagyon toleráns minden szempontból.
7/7 anonim válasza:
Első alkalom: Legyél nagyon fölizgatva és kellően nedves. Én is azt javaslom, hogy az elején a srácon ne legyen gumi, csak később húzza föl, de ha nem szedsz semmit, akkor célszerű közvetlenül a meszesz utáni egy-két napban(max három) próbálkozni. Akkor szinte biztos, hogy nem történhet semmi baj, ha véletlenül túl hamar jólesne a srácnak.
Szóval legyél felül, a srác hanyatt csókoljátok meg egymást és szép lassan ereszkedj rá. Irányítsd Te, érezni fogod, hogy mikor mennyire esik jól. És a csókra figyelve szépen egyre beljebb engeded, a testsúlyoddal kicsit rásegítesz, ránehezedsz amíg teljesen eggyé nem váltok, simogasson közben, melled, hátad, hogy teljesen ellazulj...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!