Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jò ötlet himlösen sexelni?
Figyelt kérdés
A baràtnöm himlös szerintetek ez nagyon le gyengitenè?2011. ápr. 29. 22:00
1/11 anonim válasza:
attól függ . eltudod kapni? ha nem akkor csak cirdázd le és hagyd pihenni.
2/11 napietus válasza:
attól függ, milyen himlő. ha nem csak lappangási idő alatt fertőz, akkor egyértelműen nem. ha már nem fertőz, és lázzal nem jár, akkor akadálya nincs. persze, ha van kedve betegen...lehet inkább pihennie kéne. a felnőttkori himlő nem bagatell dolog, súlyos szövődmények lehetnek.
3/11 A kérdező kommentje:
Hú jò volna a sex meg minden de fèltem h mèg betegebb lesz
2011. ápr. 29. 22:07
4/11 anonim válasza:
A lehető legjobb ötlet baz*eg. Nem tudom, de nem bírsz ki némi időt dugás nélkül bas*ki.
5/11 napietus válasza:
hát kitartás. majd meggyógyul. gondolom, pihenés van előírva, nem lepedőakrobatika. mint írtam, a felnőttkori himlő nem olyan, mint az ovisoknál, hogy pár piros pötty és kész. ez súlyos betegség.
6/11 A kérdező kommentje:
Ö 16 èves ès nem tudom mijen himlö
ja ès szerintetek èn elkaphatom töle?
2011. ápr. 29. 22:10
7/11 napietus válasza:
édes aranyom a himlő fertőző betegség. nem emlékszel, mikor régen az egész ovi pöttyös volt :P? ha 16 éves, akkor ez ilyen szempontból felnőttkorinak számít. ne a szexen járjon most az agyad, hanem hogy meggyógyuljon szegény, és ne legyen komoly baja!
8/11 II. Alkesz fáraó válasza:
Inkább vigyél neki egy tábla csokit.
10/11 A kérdező kommentje:
Kösz minden vàlaszt nem volt szex de azt hiszem elkaptam töle nem baj majd elmulik
ja ès utolso vàlaszolò a "fekete himlö" az agyad tàmadja a maradèkot ha van
2011. ápr. 30. 20:27
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!