Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyibe kerülhet egy normál szex?
Figyelt kérdés
Nem az útszéli qurvákra gondolok hanem azokra akikhez lakáshoz megy az ember, akik higiénikusak és adnak magukra. A normális válaszokat előre is köszönöm.2011. ápr. 29. 21:50
3/12 anonim válasza:
Szexpartner keresőket nem próbáltad?
Szerintem az ezerszer jobb mint fizetni valakinek érte.
S válogathatsz ott is mert nem kell bárkire igent mondanod, nekem egyszer bejött, csak aztán kapcsolatom lett, de azt gondolom hogy megpróbálom én is ismét mert már szingli vagyok.
Szerintem nézz szét vannak ilyen oldalak. Ne fizess érte, ha megkaphatod ingyen.
4/12 anonim válasza:
Telefonon megmondanak mindent..
Egy óra 10-12 ha jól tudom.
5/12 A kérdező kommentje:
A szexpartnerkeresőkkel az a gond hogy ott is pénzt kérnek. Eddig legalább is ezt tapasztaltam.
2011. máj. 1. 20:01
7/12 A kérdező kommentje:
Háznál
2011. máj. 1. 20:47
8/12 anonim válasza:
Nincs kapcsolat ami nem kerülne pénzbe...
Összejösz egy lánynal,1. randi, 500 ft virág plusz modnjuk 200 ft csoki,aztán egy olyan 2000ft az este ha beültek egy presszóba,És rájössz hogy hö,nem is passzoltok...2700FT kukába.Ennyiböl 10 percet is kaphatsz :D
9/12 anonim válasza:
bitos nemvagy olyan gáz, hogy k vára szorulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!