Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok nektek van ideálotok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek van ideálotok?

Figyelt kérdés
Van olyan kinézetű férfi, akivel akármilyen jófej is semmiképpen nem jönnétek össze?
2011. ápr. 29. 21:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nekem különösebben nincs ideálom, csak annyi a feltétel, hogy ne legyen bűn ronda és legyen jófej, megértő, vicces :P

17/L

2011. ápr. 29. 21:25
 2/11 anonim ***** válasza:
61%
Az 1. válaszolót lefordítom férfi nyelvre : legyen szép, vicces, kigyúrt, és menő, jó dumás, és pénzes. Ez alá nem adom.
2011. ápr. 29. 21:36
 3/11 anonim ***** válasza:

Hát hogyne lenne, csak olyan pasi nincs a a valóságban!

Ami egyrészt jó ,mert nincs esély rá, hogy egyszer csak szembe jön velem az utcán és elcsábulok!

(10 éve férjnél vagyok!;)

2011. ápr. 29. 21:37
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem van ideálom.(külsőre) Azt hittem úgyse találok ilyen srácot. Egyszer szembetalálkoztam vele. :D Nem lett belőle semmi komoly, de azóta is a fejemben van milyen elképesztően jól nézett ki.

Viszont nekem a barátom is nagyon tetszik és belsőre ő az ideál, így nagyon szeretem. :)20L

2011. ápr. 29. 21:40
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha zsíros hajú és bőrű.
2011. ápr. 29. 21:54
 6/11 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok és a második válaszolónak üzenem, hogy nem ezt mondtam, mert nem fontos, hogy gazdag vagy kigyúrt legyen, meg nem is muszáj álompasi legyen, csak legyen benne valami ami megfog...

Habár nem ellenkeznék egy olyan pasinak mint amilyet leírtál :D ;)

2011. ápr. 29. 22:31
 7/11 anonim ***** válasza:
Tizenéves koromban még volt, de mostmár nincs. Bár, elvileg a barna szemű férfiaktól jobban olvadok, de most épp egy kékszemű miatt esz a penész. Aki nálam alacsonyabb, azzal viszont nehezen tudnám elképzelni együtt. (160 cm vagyok, szóval egy ettől alacsonyabb férfi már tényleg extrém alacsony.)
2011. ápr. 29. 22:37
 8/11 anonim ***** válasza:

Külsőleg nem annyira. Valamilyen szempontból vonzódjak hozzá, valami megfogjon benne. Belsőleg: magabiztos, erős, nagydumás, aranyos, érzékeny, kedves, hűséges, megértő, gondoskodó... Szerencsére a párom ilyen.

Olyan kinézetű, akivel nem jöttem volna össze? Talán a szélsőségek: mértéktelenül elhízott, betegesen sovány, fél méterrel alacsonyabb, vagy magasabb nálam... Ezek sem feltétlenül kizáró okok, csak biztos nehezebben tudtam volna elfogadni, vagy első látásra nem annyira figyeltem volna fel ilyenre. De a szerelem sok mindent felülír, ezt már meg kellett tapasztalnom.

2011. ápr. 29. 22:42
 9/11 anonim ***** válasza:

Az én ideálom Varga Viktor kívül belül. Én ismerem is őt szóval nem a média által beadott dolgokat veszem :)

Legyen laza humoros optimista közvetlen határozott és kötelességtudó emellett romantikus és sosem lehet megunni :D:D

2011. ápr. 29. 23:44
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha muszáj beskatulyázni akkor ilyen NE legyen:

- alacsonyabb nálam (160 cm)

- igénytelen (értem ezen, hogy fogatlan, büdös, zsíros hajú, koszos, szakadt, stb.)

- kopasz (habár ez nem olyan fontos, de valamiért nem tetszenek a kopasz férfiak)

Amúgy ha jó fej és kedvelem és nincs más akadály akkor jöhet:)

Talán ideálom a barna szem, de voltam én már oda kék szemű srácért is, úgyhogy mindegy.

2011. ápr. 30. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!