Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom a barátnőm a legkönnyebben felizgatni ruhán keresztül?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 21:06
12/14 anonim válasza:
Hát nem tudom ha érzéki vagy akkor egy jó hosszú csók is hatásos lehet de szerintem úgy hogy simogatod de csak célzottan nemi szervekhez ne érj csak körözgess és a nyak az nagyon beindító a nőknél csókold végig.
13/14 anonim válasza:
elöször simogasd a karjät, mondd neki h szereted: )aztän kezd el csokolgatni, és menj egyre lejjebb, le a nyakän, egészen a melléig, azt simogasd, puszilgasd, (persze ha kivägott polo van rajta).aztän csokolgasd ujra a szäjät, harapdäld az ajkät, a fülél^^ (ahogy irom beindulok tölexDDD).aztän miközben csokoloztok csiklandozd a az alkarjänäl, közvetlen a tenyere alatt, ahol a legjobban lätszanak az erek.simogasd a belsöcombjät, aztän esetleg a vaginäjät is: )de a combänäl több ideig idözz el: )és közben sokszor, lägyan csokolgasd: )és mondom: a szäjät és a fülét harapdäld; )nälam az jött be eddig a leginkäbb: ))
14/14 anonim válasza:
En arra szoktam beindulni amikor a parommal 15perceket csokolozunk az agyon fekve o melletem en nekem meg kicsit szetnyitva a labam.. csokolozas kozbe simogatja a hasam a hatam a popsim utana a vagina felett akkora mar teljesen izgatott vagyok utana jobban kinyitja a labaim magarahuz hogy rajta uljek "benyul" alam ott szepen finoman ujazgat megcsak 1 ujjal.. amikor ekezdunk hevesebben csokolozni 2 ujjal csinalja es nagyongyorsan... na olyankor elelvezek kiveszi a kezet es simogat.. olyankor kicsit enis benyulok a gatyaba hogy megvan e meg a pajti...: )
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!