Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legbizarrabb fétis, amivel valaha találkoztatok?
fétis vagy parafília, linket is ha van, köszi :D
kezdem: esőkabát és gumicsizma
nekrofília?
emetofília?
szarfília? :D
hát ez nem bizarr, csak fura:O
a párom imádja a hajakat
de tényleg:D először fura volt, hogy állandóan a hajamat simogatja, meg hogy néha vett nekem ezer forint feletti balzsamot...de már megszoktam. nem zavar, meg nem is abszurd, csak fura:d mondjuk kellemetlen megmosni a hajam minden szeretkezés előtt..
Az egyik volt barátnőm valósággal élvezetét lelte abban, ha a mellkasomról és/vagy a hátamról kinyomhatta a pattanásaimat, s különösképp örült annak, ha a patti már érett, sárga volt, amit ha kinyomott, csak úgy spriccelt...
Bocs a szemléletes leírásért, de tényleg így volt.
Jobb lett volna, ha hamarabb vallja be?
Egyébként én láttam már durva dolgokat, de a pelus annyira nem vészes szerintem, a babádat is pelenkázni fogod majd, a pattanáskinyomós komment sokkal extrémebb :D
A pattanásokat én is imádom kinyomkodni, de ez nem fétisem, mert nem izgulok fel rá XD Amúgy én például imádom mikor valaki a hajamat turkálja, de úgy aprólékosan, mint a védőnő tetűvizsgálatkor, vagy mint ahogy a majmok szokták, viszont erre szintén nem izgulok fel.
19/f
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!