Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez a srác most akkor meleg,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a srác most akkor meleg, biszex? Vagy csak fél beismerni?

Figyelt kérdés
Ismerek egy srácot, aki azt mondja, hogy teljes mértékben heteró, de a legjobb barátját - aki történetesen egy meleg fiú...- majdnem minden nap megcsókolja, becézgeti, sokszor megölelik egymást, stb... Még az is lehet hogy lefeküdtek, mert nagyon gyanúsak, folyton bújnak egymáshoz, ha sokat isznak bevadulnak... És ez a srác rengeteg fiúhaverját csókolta már meg, de ha megkérdezzük, hogy "Akkor most meleg vagy biszex vagy?" akkor mindig az a válasz, hogy "Dehogy, én heteró vagyok!" És tényleg komolyan gondolja.. Fél beismerni? És meleg/biszex a srác? Nekem rohadt gyanús, és idegesít hogy mindig ezt mondja, mert nagy valószínűséggel nem igaz...
2011. ápr. 29. 20:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem a B. Uzi nevű srácról van szó?
2011. ápr. 29. 20:20
 2/10 anonim ***** válasza:
szerény véleményem szerint ez csak rá tartozik
2011. ápr. 29. 20:20
 3/10 anonim ***** válasza:
Meleg a gyerek, nem biszex.
2011. ápr. 29. 20:22
 4/10 anonim ***** válasza:

Azok alapján amiket leírtál több, mint valószínű, hogy az. De ez tényleg rá tartozik. Csinálja csak azt, amit akar..

Mondjuk elég fura, hogy heterónak mondja magát ezekhez képest :D Lehet, hogy még magának is fél beismerni azt, ami már egyértelmű. De ezt csak ő tudja...

2011. ápr. 29. 20:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Egyik lényeget sikeresen lehagytam :DD Ha tényleg csak pasikkal van, akkor meleg. Ha volt már barátnője stb akkor meg biszex. Ennyi.
2011. ápr. 29. 20:24
 6/10 A kérdező kommentje:
volt már barátnője, de asszem csak 1-2...
2011. ápr. 29. 20:26
 7/10 A kérdező kommentje:
ja, és egyébként nem tini, hanem már a 20as évei közepén jár.. Hormonok? Kíváncsiság?...
2011. ápr. 29. 20:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez az ő dolga...ha azt mondja h heteró akkor heteró...vagy nem :P
2011. ápr. 30. 09:52
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem biszex. Akár azt is megkockáztatom nem tudja eldönteni hova vonzódik és próbálja kitalálni.

Igazából ez alapján nem lehet mit mondani. Mert ha hetero akkor is miért ne lehetne meleg haverja és miért ne hülyülhetnének együtt? Az meg, hogy volt barátnője az sem jelent semmit, ettől még ugyanúgy lehet meleg.

De a kérdést sem igazán értem. Miért foglalkoztat ennyire az ő szexuális beállítottsága? Ez magánügy. Ha meleg is attól még nem fog kikezdeni veled nyugi. ;) :D

2011. ápr. 30. 19:21
 10/10 A kérdező kommentje:
jaa, csak úgy érdekel már mindenkit a baráti társaságban :p
2011. máj. 26. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!