Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem tudom élvezni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom élvezni? Hogyan mondjam meg neki?

Figyelt kérdés

arról van szó,hogy a barátommal már másfél éve együtt vagyunkde ha szeretkezünk nemtudok elélvezni..van hogy alig érzek valamit...lehet hogy nem jó pózba csináljuk?

mert amikor ujjaz illetve kinyal akkor érzem,hogy mindjárt de mégse megy,mert elkezdek agyalni..és már próbáltam,hogy nemgondolok semmire de nem megy.

ő meg olyan aranyos szokott lenni és olyan élvezettel tudja csinálni..de nemtudom hogyan mondjam meg neki..:S

segítsetek kérlek.. én 16 ő 17

2011. ápr. 29. 20:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha elég érett a kapcsolatotok arra, hogy szexeljetek, legyen már ahhoz is, hogy komolyan beszélgessetek...

Ilyen helyzetben nincsen semmi tipp, vagy bármi, hogy hogyan mondd el, őszintének kell lenni és pont. Nyilván amit vegyél figyelembe, hogy kettesben legyetek és nyugodtan tudjatok beszélni.

2011. ápr. 29. 20:06
 2/3 anonim ***** válasza:
beszelj vele,es ha nem juttok megoldashoz,akkor esetleg keress pszichiatert.pszichikai okai siman lehetnek,amin egy szakember segithet.
2011. ápr. 29. 20:37
 3/3 anonim válasza:
Csak a barátoddal nem sikerül az orgazmus? Önkielégítéssel van orgazmusod? Ha van, akkor megmutathatnád neki, milyen fajta ingerlést szeretsz és hogyan.
2011. máj. 2. 02:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!