Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van ez? Ez normális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Ez normális?

Figyelt kérdés
Önkielégítés és szex közben is másodszorra már nagyon érzékeny a makkom és a heréim is. Csak normális válaszokat kérnék
2011. ápr. 29. 19:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Kicsit több részletet kérhetnénk?
2011. ápr. 29. 19:38
 2/4 anonim ***** válasza:
A barátomnak(22) annyira érzékeny, hogy nem is bír második menetet, és ha pl. orálisan elégítem ki, akkor sem szopogathatom/nyalogathatom picit tovább, mert fáj neki. Szerintem ez mindenkinél máshogy van, hogy mennyire érzékeny, de normális, ha az.
2011. ápr. 29. 19:41
 3/4 anonim ***** válasza:
hat nemtudom, nemkene fajon vagy erzekenyebb legyen.Nekem peldaul masodik menetnel tovabb birom a szexet kemenyebb a farkam ... esetleg mikozben "szopogatod" nem fogazol veletlen?...vagy hasonlo?...valami kellemetlen dolgot csinalsz? 21F
2011. ápr. 29. 22:22
 4/4 anonim ***** válasza:
De, nyilván miután elélvezett, nekiállok fogazni... Pont hogy azt szoktam, hogy miután kielégült, még picit finoman szopogatom, (kb negyed olyan erősen, mint amúgy), vagy csak kicsit nyalogatom, de már az is fáj a barátomnak. És ugyanez van a 2. menettel is- 2,5 év alatt párszor megpróbáltuk már, de pár "lökés" után túl érzékeny volt a makkja- én pedig nem szeretkezek úgy, hogy Ő nem élvezi. És ezeknek a "keverékét" is próbáltuk már, szóval orál után mondjuk rápattantam, vagy menet után nekiálltam szopni- ugyanaz volt az eredmény... Neki kb fél nap kell, mire jöhet egy újabb menet.
2011. ápr. 30. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!