Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki genetikailag képtelen a hűségre, az miért akar magának állandó párkapcsolatot?
ma 19:12
Talán azért, mert nem is tud róla. Te talán kiteregeted mások előtt a múltadat? Na ugye, hogy nem.
Mert ÖNZŐŐŐŐŐŐŐŐ és érzéketlen!!!! :S Nem érdekli más érzelmei, csak a saját öröme ...
Egyébként sztem nincs olyan, h "genetikailag hűtlen"... :D :D :D Ez a valaki egy "genetikailag bunkó"...
Bocsi! :S
ELső vagyok, nam teregetek ki semmit senkinek, viszont nem is kezdek olyasvalakivel járni akit nem ismerek. Bár tudom h ez elég ódivatú felfogás. MEgismerés -> járás ->kisebb eséllyel pofára esés. De tudom h ez a "mai rohanó világban" járás->megismerés->nagyobb eséllyel pofáraesés.
22/L
ma 19:21
"ELső vagyok, nam teregetek ki semmit senkinek, viszont nem is kezdek olyasvalakivel járni akit nem ismerek."
Mert, ha megismerted, az garancia rá, hogy tudni fogod, hogy előtted megcslta, és ha igen, hány párját és hányszor? Ugyan már.
A férfiak különösen erre szoktak játszani, hogy megjátsszáj az érzelmeiket, hogy megkaphassanak egy nőt. De sokszor csak addig érdekes, amíg meg kell küzdeni érte, utána már megint jön a "vadászösztön". Haha, ismét egy jó is közhelyet találtam fel.
Üdv!
A válasz egyszerű: KÉNYELMI OKOKBÓL.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!