Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem "élvezem " a szex-et? 18/L
Sziasztok!:)
Az lenne a kérdésem, hogy a barátomat nagyon szeretem és jól is csinálja a dolgot, de viszont még egyszer sem volt orgazmusom. Vagyis fölizgulok de nagyon nem is élvezem még a szexet ...azért írom hogy -még- mivel hogy kb 7-szer szexeltünk vagyis még nem rég veszítettem el a szüzességem...előtte pettingeltünk de mégsem hangolódok rá . Ez miért van ?
Köszönöm előre is a válaszokat!:)
Lehet, hogy még nem hangolódtál rá teljesen, nem tudsz belefeledkezni, é még új neked ez az egész szex dolog.
Hidd el, nincs baj.
A baj ott kezdődik, ha már huzamosabban együtt vagytok, és akkor sem élvezed a szexet, akármit csinálsz, vagy csinál a párod.
Sajnos én az utóbbi kategóriába tartozok...
Szió Drága!
Nagyon egyszerű a képlet, nem tudsz kikapcsolni, lazíts egy kicsit engedd el magad, ne azon izgulj hogy most miért nem élvezem! Egy tanács! Lazíts egy kicsit és kérd meg párod hogy egy átfogó testmaszázsban részesítsen téged, hidd el ha teljesen ellazulsz olyan élményben lesz részed sose akarod majd abba hagyni :P
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!